«Αυτό τώρα το έχω εγώ και θα γεννηθεί κιόλας;»: Το γλυκό βίντεο από τον υπέρηχο του μωρoύ της Έλενας Τσαγκρινού

Η Έλενα Τσαγκρινού βρίσκεται στον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της, αναμένοντας με μεγάλη ανυπομονησία την άφιξη του νέου μέλους της οικογένειάς της, αποτέλεσμα της σχέσης της με τον Dj Stephan.

Αφού πέρασε τη δυσκολία μιας πρώτης αποβολής, πλέον φροντίζει με ιδιαίτερη προσοχή τον εαυτό της, ενημερώνοντας τακτικά τους ακολούθους της στα social media για την πορεία της εγκυμοσύνης της.

Την Πέμπτη το απόγευμα, 28 Μαρτίου, η Έλενα πήγε για τον προγραμματισμένο της υπέρηχο, ένα βήμα που τη γέμισε συγκίνηση καθώς είχε την ευκαιρία να δει το μωρό της να έχει μεγαλώσει, αντικρίζοντας ένα ακόμα στάδιο της ανάπτυξής του.

«Έχω τρελαθεί, είδα το μωρό»

Η Έλενα Τσαγκρινού μοιράστηκε σχετικό βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram και είπε: «Έχω τρελαθεί, είδα το μωρό να πιπιλάει το δάχτυλό του. Είναι απίστευτο να το βλέπεις να έχει γίνει μωρό, σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα και να λέω “αυτό τώρα το έχω εγώ και θα γεννηθεί κιόλας;”».

Related posts

Βρήκε την ευτυχία μετά το δύσκολο διαζύγιο: Ο εφοπλιστής σύντροφος της Έμης Λιβανίου, η σπάνια φωτο & οι ευχές

Τεράστιο σαλόνι και εντυπωσιακές γωνίες: Το σπίτι που μένει η Τζίνα Αλιμόνου με τα 4 παιδιά της είναι βγαλμένο από παραμύθι

Πλασμένοι ο ένας για τον άλλον: Η γυναίκα της ζωής του Πλούταρχου και τα πέντε παιδιά που ολοκλήρωσαν το παραμύθι τους