Αυτό είδε και της έκλεψε την καρδιά: Μετακομίζει η Δέσποινα Βανδή; Στο πλευρό της όπως πάντα ο Μπισμπίκης

Η πανέμορφη πόλη των Χανίων έχει κλέψει την καρδιά της Δέσποινας Βανδή και μαζί με τον σύντροφό της περνούν εκεί τις ωραιότερες στιγμές τους.

Έτοιμη για μετακόμιση;

Λίγες πόλεις στην Ελλάδα διαθέτουν τη γοητεία της πόλης των Χανίων. Ένα χαρμάνι πολιτισμών και φυσικών τοπίων: Το υπέροχο λιμάνι, ο ενετικός φάρος, το Μεγάλο Αρσενάλι, το Κουμ Καπί, η Χαλέπα. Καφέ, μπαράκια, εστιατόρια και δραστήριες πολιτιστικές αίθουσες. Η Δέσποινα Βανδή βρίσκεται τις τελευταίες εβδομάδες εκεί, μαζί φυσικά με το σύντροφό της, Βασίλη Μπισμπίκη.

Το ζευγάρι έχει αναπτύξει μία ιδιαίτερη σχέση με το νησί της Κρήτης και είναι ένας από αγαπημένους προορισμούς τους. Ο Βασίλης Μπισμπίκης σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει ότι στο συγκεκριμένο νησί έχει δημιουργήσει καλούς φίλους που επιδιώκει να επισκέπτεται όσο πιο συχνά μπορεί.

Φαίνεται όμως πως το ενδιαφέρον και η αγάπη τους δεν περιορίζεται στους θερινούς μήνες, καθώς έχουν ακουστεί φήμες πως σκέφτονται να μετακομίσουν μονίμα στα Χανιά, φήμη που φαίνεται να πυροδοτεί το σημερινό insta story της Δέσποινας, που περπατώντας στα ενετικά σοκάκια της πόλης κοιτάζοντας την κάμερα λέει με ενθουσιασμό: «Εδώ θα μείνω, στα Χανιά, το αποφάσισα. Κατερίνα μετακομίζουμε (σσ: Η Κατερίνα Παπαμερή , η πρώην Talent Acquisition and Management και Casting Director του ΑΝΤ1. Χανιά για πάντα».

Related posts

«Έξω από τα δόντια» η Καίτη Φίνου: «Βλέπω δεκαεξάχρονα με την κοιλιά έξω! Το θέαμα είναι αντιαισθητικό»

Ο Δημήτρης Παπανώτας “σταύρωσε” την Ρούλα Κορομηλά: «Περασμένα μεγαλεία. Μετά από κάποια ηλικία δεν χρειάζεται να είστε πολύ έτσι»

«Δε θεωρώ, ότι η εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη θα…» – Το σχόλιο της Ζήνας Κουτσελίνη για το “Mega Καλημέρα”