«Αυτό δεν λέγεται πιρουέτα! Άντε γιατί…» – Η οργισμένη απάντηση της Τοπαλίδου για το σήκωμα του ποδιού στον γάμο της

Μια μοναδική ημέρα έζησαν ο Νίκος Κουρής και η Έλενα Τοπαλίδου πριν από λίγες ημέρες μετά την απόφασή τους να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας ύστερα από δεκαοκτώ ολόκληρα χρόνια σχέσης και απόκτησης ενός παιδιού.

Σάλος με την κίνησή της

Ανάμεσα στα όσα συζητήθηκαν από την ημέρα του μυστηρίου ήταν και η χορευτική κίνηση της Έλενας Τοπαλίδου μέσα στην εκκλησία ή ”πιρουέτα” όπως χαρακτηρίστηκε από πολλούς, που έσπευσαν να την κατακρίνουν.

Η ηθοποιός – χορογράφος έδωσε μια πρώτη απάντηση στα αρνητικά σχόλια για την κίνησή της (δείτε εδώ), ωστόσο την Δευτέρα 18/12 η ίδια θέλησε να δώσει μερικές ακόμα εξηγήσεις με μία ανάρτηση στο instagram στους επικριτές της.

Η νέα απάντηση της Έλενας Τοπαλίδου για την πιρουέτα στο γάμο της
«Και τέλος… Αυτό δεν λέγεται πιρρουετα ούτε Αρραμπεσκ ούτε τρία πουλάκια κάθονται.
Λέγεται: ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΠΟΔΙ ΜΟΥ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ.!
Και ηταν ωραιαααααα!!!!!!!!!!!!!!
Ήταν ΤΕΛΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!! Αντε γιατί έχω και μαθητές !!!!!!!», έγραψε η Έλενα Τοπαλίδου.

Οι αντιδράσεις για την χορευτική της κίνηση

Η κίνησή της νύφης προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, αφού στα πάνελ των πρωινών εκπομπών υπήρξε μεγάλη συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Στο Πρωινό, μάλιστα, έγινε λόγος περί ασέβειας.

«Είναι ασέβεια στον χώρο. Δεν είναι σε πίστα νυχτερινού κέντρου… Εκκλησία είναι. Θα μπορούσε να επιδείξει εγκράτεια στις επιθυμίες της και λίγο αργότερα θα κατέβαινε από αυτό το κατώφλι της εκκλησίας, θα πήγαινε στο νυχτερινό κέντρο, όπως και το έκανε. Μην τα κάνουμε όλα ίσιωμα βρε παιδιά», είπε συνεργάτιδα του Γιώργου Λιάγκα.

«Έλα ρε συ τώρα. Πιστεύετε ότι είναι ασέβεια αυτό και δεν είναι άλλα που συμβαίνουν στους γάμους; Που λένε “θες να πούμε τις μισές ευχές, γιατί αλλάζει η χρέωση;”. Δεν με δυσαρεστεί καθόλου αυτή η εικόνα. Αλήθεια το λέω. Εκείνη την ώρα της ήρθε να εκδηλώσει έτσι την χαρά της για ένα δευτερόλεπτο και επιμένω ότι δείχνουν σεβασμό», σχολίασε τότε ο Βαγγέλης Περρής.

«Είναι μέσα στο ναό, είναι λίγο βαρύ το σκηνικό…», σημείωσε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια και η δημοσιογράφος δήλωσε ξανά: «Εκεί μέσα υπάρχουν εικόνες με τάματα ανθρώπων… και εκεί μπροστά βλέπουμε μία γυναίκα να κάνει χορευτικές φιγούρες. Δεν μου αρέσει αυτό. Μου χαλάει την αισθητική. Θεωρώ ότι είναι ασέβεια. Είναι θέμα αισθητικής, δεν έχουμε όλοι την ίδια αισθητική», με την Ελένη Βουλγαράκη να εκνευρίζεται από αυτά που άκουγε ζητώντας να προχωρήσουν στο επόμενο θέμα.

Στο Happy Day, από την άλλη πλευρά, η Σταματίνα Τσιμτσιλή μιμήθηκε την νύφη και έκανε με την σειρά της τη δική της φιγούρα, ενώ την μιμήθηκε και η Δανάη Μπάρκα στην εκπομπή της στο MEGA.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»