Αυτή είναι η βίλα στην Εκάλη που μεγάλωσε ο Κασσελάκης: Πώς συνδέεται με τον γνωστό τράπερ Light

Την έπαυλη τεσσάρων στρεμμάτων και δύο επιπέδων που καταλαμβάνει ένα ολόκληρο οικοδομικό τετράγωνο στην Εκάλη, η οποία στο παρελθόν ήταν ιδιοκτησίας της οικογένειας του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Στέφανου Κασσελάκη, έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή T-live.

Δεν το χρησιμοποιεί πλεον

Πλέον, το οίκημα έχει αλλάξει χέρια και ανήκει πλέον στον εφοπλιστή Χάρη Βαφειά, που συμμετείχε στο Dragons’ Den του ΑΝΤ1, όμως δεν το χρησιμοποιεί ως βασική του οικία.

Ο Στέφανος Κασσελάκης είχε αφηγηθεί μέσα από βίντεο, με το οποίο «συστήθηκε» στον κόσμο, ότι πέρασε τα παιδικά του χρόνια σε σπίτι στα βόρεια προάστια και σε ηλικία 14 ετών αναγκάστηκε να φύγει για την Αμερική.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, η βίλα 4 στρεμμάτων διαθέτει υπόγειο 550 τ.μ., εσωτερικές πισίνες, δωμάτια για τους ανθρώπους που εργάζονται στο οίκημα, χώρους υποδοχής, εσωτερικούς ανελκυστήρες, δύο καθιστικά, κουζίνες, τραπεζαρίες, ξενώνες, λεβητοστάσιο, μπάρμπεκιου και ιματιοθήκη.

Ο δημοφιλής στη νεολαία τράπερ Light γύρισε πρόσφατα βιντεοκλίπ στη συγκεκριμένη έπαυλη, έχοντας πάρει το «πράσινο φως» από τον εφοπλιστή.

«Πήρε το οικόπεδο και έχτισε το σπίτι. Πριν 20 χρόνια είχε 1 εκατομμύριο το στρέμμα, άρα 4 εκατομμύρια και για να το χτίσει… πήγε 6 με 7 εκατομμύρια. Με σημερινά λεφτά είναι πάνω από 10 εκατομμύρια».

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν