Αυτή είμαι πραγματικά: Η Ελένη Χατζίδου αποκαλύπτεται χωρίς την περούκα της και καταχειροκροτείται

Ελένη Χατζίδου: Η αγαπημένη τραγουδίστρια είναι και συμπαρουσιάστρια με τον αγαπημένο της Ετεοκλή Παύλου από φέτος στην πρωινή ζώνη της τηλεόρασης. Σε ένα βίντεο-ανάρτηση στο TikTok προχώρησε και τρέλανε τους fans της, σχετικά με το γεγονός αν φορά ή όχι πρόσθετα μαλλιά.

Ελένη Χατζίδου: Το βίντεο στο TikToik

Η Ελένη Χατζίδου είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συχνά μοιράζεται στιγμές από την καθημερινότητά της. Η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια αυτή τη φορά αποκάλυψε στις διαδικτυακές της φίλες ότι τα μαλλιά που φαίνονται στην μικρή οθόνη δεν είναι όλα δικά της. Ακομπλεξάριστη στο βίντεο που ανέβασε στο TikTok αφαίρεσε την περούκα που φοράει για να φαίνεται πιο πλούσια η κόμη της.

«Πάμε λοιπόν να σου αποδείξω πως αυτό που φοράω είναι όντως περούκα», λέει στο βίντεο η Ελένη Χατζίδου και σιγά σιγά την αφαιρεί από το κεφάλι της. Στη συνέχεια δείχνει πως είναι με τα φυσικά της μαλλιά. Οι followers της την επιβραβεύουν για την κίνησή της να αποκαλύψει ότι τα μαλλιά της δεν είναι φυσικά ενώ κάποιοι άλλοι της λένε πως την προτιμούν με τα φυσικά της μαλλιά.

@eleni.hatzidou #wig #foryou #wighair #fyp ♬ πρωτότυπος ήχος – eleni.hatzidou

Related posts

“Γέρασες & μπαγιάτεψες, τέρμα οι βόλτες στη Μύκονο” Τα χυδαία σχόλια στην Αθηνά Οικονομάκου για το χωρισμό της

Δυστυχώς μαθεύτηκε για τη Δέσποινα Βανδή: Ξαφνικό τέλος για την τραγουδίστρια, άλλη γυναίκα πήρε τη θέση της

“Του τα έδωσα κατευθείαν”: Η Νικολέτα Τσομπανίδου αποκαλύπτει τι έκανε τα χρήματα που κέρδισε από το “The Bachelor”