Αυθεντική με φυσική ομορφιά: Η Μαριάννα Τουμασάτου μεγαλώνει φυσικά, χωρίς πλαστικές επεμβάσεις και λέει όχι στα καλλυντικά

Μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ηθοποιούς της ελληνικής τηλεόρασης, είναι η Μαριάννα Τουμασάτου. Εδώ και πολλά χρόνια είναι παντρεμένη με τον επίσης ηθοποιό Αλέξανδρο Σταύρου, που έχουν αποκτήσει μαζί μια κόρη.

Την έχουμε απολαύσει σε αμέτρητους ρόλους, που έχει ενσαρκώσει στην ελληνική τηλεόραση αλλά και στο θέατρο. Τα τελευταία χρόνια μοιράζεται συχνά τις απόψεις της για κοινωνικά θέματα στα social media και πολλές από αυτές κάνουν τον γύρο του διαδικτύου – με θετικό πρόσωπο.

Μεγαλώνει φυσικά χωρίς επεμβάσεις

Για τις πλαστικές επεμβάσεις και αν θα έκανε με τα χρόνια, είχε αναφέρει: «Θέλω να περνά ο χρόνος να μεγαλώσω κι αν γίνει να γεράσω. Δεν μπορώ να κάνω photoshop, είμαι ανίκανη να γράψω δύο λόγια κάτω από ένα ποστ. Με τις αισθητικές επεμβάσεις αν αυτό τους κάνει να νιώθουν καλά, επίσης δεν μου πέφτει λόγος. Δεν παίρνω εγώ τη νάρκωση. Αυτός που το επιλέγει και το έχει προτιμήσει, κάτι ξέρει καλύτερα από εμένα».

Για το αν χρησιμοποιεί καλλυντικά, είχε πει: «Νομίζω ότι ως την εφηβεία μου εξάντλησα όλα όσα είχαν να κάνουμε με την εμφάνισή μου και τα σχετικά. Μετά στράφηκα αλλού, σε πράγματα που μου ταίριαζαν πιο πολύ. Αλλά δεν κατηγορώ τις γυναίκες που ασχολούνται, ίσως να είναι και καλύτερο από αυτό που κάνω εγώ. Είναι θέμα ιδιοσυγκρασίας. Εγώ αυτό αντέχω, αυτό κάνω. Προσωπικά τα βαριέμαι όλα αυτά: Βαριέμαι να βάλω σκουλαρίκια, κι άμα τα βάλω μπορεί να τα φοράω όλη μέρα, πέντε χρόνια (!), γιατί βαριέμαι να τα βάζω – βγάζω… Βαριέμαι να βαφτώ γιατί βαριέμαι να ξεβαφτώ. Εκτός δουλειάς θα βαφτώ μόνον για χατήρι της κόρης μου.

Κατά περιόδους ήθελα να κάνω παιδί, κατά περιόδους όχι. Δεν το σκεφτόμουν πάντα. Νομίζω ότι η κόρη μας δεν δίνει και τόση σημασία στην δουλειά μας όσο άλλα παιδάκια. Άλλωστε κι εμείς αντιμετωπίσαμε το επάγγελμά μας φυσιολογικά, κυρίως σαν κάτι που αγαπάμε πολύ. Έχει μάθει να κινείται ανάμεσα σε ηθοποιούς. Δεν της κάνει καμία εντύπωση. Είναι ένα παιδί που της αρέσουν γενικά οι τέχνες».

Για την αμφιβολία με το χρόνο είχε αποκαλύψει: «Δεν αγχώνομαι με το θέμα του χρόνου. Δεν ξέρω τι θα κάνω αν αρχίσει να με επηρεάζει. Τώρα θα με ρωτήσει κάποιος και πότε περιμένω… Προς το παρόν δεν έχω σκεφτεί το παραμικρό, αλλά δεν μπορώ και να αποκλείσω τίποτα. Είναι θέμα ψυχολογίας, πιστεύω. Προσέχω ωστόσο, αλλά χωρίς υπερβολές».

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις