Αυτές οι κατηγορίες τον βαραίνουν: Άσχημα νέα για τον Γιάννη Ξανθόπουλο μετά τον θάνατο του 19χρονου

Με το θέμα ασχολήθηκε η εκπομπή «Super Kατερίνα». Στο πλατό φιλοξενήθηκε ο πραγματογνώμονας Παναγιώτης Μαδιάς ενώ μίλησαν η μητέρα του ενός τραυματία -αναβάτη της μηχανής και ο αδελφός του τραγουδιστή.Ο τραγουδιστής, όπως και ο οδηγός της μηχανής που «εμβόλισε» ο Γιάννης Ξανθόπουλος, νοσηλεύονται στο ΚΑΤ. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ψυχολόγος επισκέφτηκε τον τραγουδιστή ενώ ο οδηγός της μηχανής έχει διαφύγει τον κίνδυνο.

Η μητέρα του τραυματία

«Το παιδί είναι εντάξει, περιμένουμε να κάνει ένα χειρουργείο στον αστράγαλο. Έχει κάνει ράμματα στο πρόσωπο και πλαστική στο αφτί. Τουλάχιστον ζει, γιατί ο συνάδελφός του δε ζει. Με πήρε 5 η ώρα ότι “έχει πέσει πάνω μας”. Ο Γιάννης έπεσε πάνω στα παιδιά και τα πέταξε στην κολώνα. Πήγα και αντιμετώπισα τον Γιάννη κάτω. Πρόλαβα το άλλο παλικάρι ζωντανό. Ο γιος μου με τον Γιάννη μπήκαν στο ίδιο ασθενοφόρο», είπε η μητέρα του τραυματία.

Όσα είπε αδελφός του τραγουδιστή

«Είναι τραγικό αυτό που έγινε. Είμαστε χάλια, πολύ δύσκολα τώρα. Ο Γιάννης ακόμα ζαλίζεται, πονάνε τα πόδια του. Με πήραν τηλέφωνο για το τροχαίο. Ήταν ξαπλωμένος κάτω, πονούσαν τα πόδια του. Τα πρώτα λόγια του είναι “πονάω”. Μάλλον θα χρειαστεί να νοσηλευτεί τρεις μέρες. Πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά. Συλλυπητήρια στην άλλη οικογένεια, δεν έφταιγε ο Γιάννης, πήγε να αποφύγει τον άλλον», είπε για την κατάστασή του.

«Το κυρίαρχο ερώτημα είναι αν ο τραγουδιστής οδηγούσε συνετά»

«Η κύρια αιτία και ευθύνη είναι αυτού που παραβίασε το Stop. Δευτερευόντως του Γιάννη και θα διερευνηθεί η ταχύτητα του Γιάννη. Το κυρίαρχο είναι ο πρωτογενής αποφευφκτικός ελιγμός του τραγουδιστή. Το κυρίαρχο ερώτημα που θα τεθεί είναι αν ο τραγουδιστής οδηγούσε συνετά. Δηλαδή μέσα στην πόλη θα πας με 50 χιλιόμετρα. Από την εμπειρία μου σας λέω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεθεί το όχημα που εμπλέκεται», ανέφερε ο Παναγιώτης Μαδιάς.

Ο Σταύρος Μπαλάσκας, από μεριάς του, ανέφερε ότι «δεν πέδησε ο τραγουδιστής, μπήκε στο αντίθετο ρεύμα και χτύπησε τη μηχανή. Αυτά είναι η βάση της πρώτης αυτοψίας της Αστυνομίας. Το άπαν είναι η ταχύτητα, αν ήταν πάνω από το όριο είναι κακούργημα και ο κύριος τραγουδιστής θα κατηγορηθεί για κακουργηματική πράξη. Δεν υπήρξε επαφή με άλλο όχημα που παραβίασε το Stop για να δικαιολογείται η εκτροπή».

Μάλιστα, όπως είπε, το τζιπ του τραγουδιστή ήταν σύγχρονο και αν είχε χαμηλή ταχύτατα θα είχε κόψει και ίσως να μην ήταν τόσο σφοδρή η σύγκρουση. «So what?», ήταν η ρήση του για το αν βρεθεί ή όχι αυτός που παραβίασε το Stop.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά