Αuτός 71 και εκείνη…: Η τεpάστια διαφορά ηλικίας του Γιώργου Παπαδάκη με την σύζυγό του, Τίνα Παπαδέλλη

Ο Γιώργος Παπαδάκης από το 1992 ενημερώνει το τηλεοπτικό κοινό για διάφορα θέματα της επικαιρότητας, μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 και την πρωινή εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Εκτός από την επιτυχημένη του δημοσιογραφική καριέρα στην τηλεόραση, ο Γιώργος Παπαδάκης έχει διαγράψει σημαντική πορεία και στον έντυπο τύπο.

Ο ίδιος σπάνια μιλά για την προσωπική του ζωή, συνεπώς λίγοι γνωρίζουν ότι έχει παντρευτεί δύο φορές. Μάλιστα, ο παρουσιαστής έχει αποκαλύψει ότι η πρώην σύζυγός του και η νυν σύζυγός έχουν πολύ καλές σχέσεις.

«Ήταν λάθος που έκανα τον πρώτο μου γάμο, γιατί δεν ήθελα να χωρίσω. Η πρώην γυναίκα μου με την νυν έχουν βγει και οι δύο μαζί έχουν πει για τα ελαττώματά μου. Είναι φίλες», είχε δηλώσει.

Η γνωριμία του με τη δεύτερη σύζυγό του, Kωνσταντίνα (Τίνα)

«Την Τίνα εδώ την γνώρισα όταν ξεκίναγε ο ΑΝΤ1. Την είχε συμπαθήσει ο αείμνηστος Μίνως Κυριακού. Με είχε καλέσει στο γραφείο του και μου είχε πει ‘αυτό το κορίτσι θέλω να το προσέξεις’. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε είχα πάει στο γραφείο του και του είπα ‘μου είχες πει να την προσέχω. Θα την προσέχω για τα υπόλοιπα χρόνια της ζωής μου’. Το ότι τη γνώρισα και την έπεισα να με παντρευτεί είναι το καλύτερο που έχω κάνει στη ζωή μου. Είναι το κοριτσάκι μου, είμαι ακόμα ερωτευμένος μαζί της», είχε εξομολογηθεί στο «Πρωινό» για τη γυναίκα της ζωής του, η οποία είναι 14 χρόνια μικρότερή του.

Από τους δύο του γάμους ο Γιώργος Παπαδάκης έχει καταφέρει να δημιουργήσει μία μεγάλη και ευτυχισμένη οικογένεια, καθώς έχει αποκτήσει τρεις γιους και δύο εγγόνια.

«Έχω τρία παιδιά. Τον Κωνσταντή, από τον πρώτο μου γάμο, που μου έχει χαρίσει δυο εγγόνια, τον Γιώργη και τον Αλέξανδρο. Ο μεσαίος γιος μου, ο Φοίβος, τελείωσε το πανεπιστήμιο, έκανε master στην Αγγλία και τώρα κάνει το διδακτορικό του. Ο μικρότερος γιος μου, ο Ιάσονας, είναι 21 ετών και ασχολείται με τη μουσική. Μπορεί να είμαι πάτερ φαμίλιας, αλλά προσπαθώ τα παιδιά μου να κάνουν τις επιλογές τους στη ζωή και εγώ να τις υποστηρίζω», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του στο Τηλέραμα.

Related posts

“Από την εταιρία μου είναι” Σάρωσε στα μπουζούκια η Τούνη με φόρεμα 45 ευρώ που κολακεύει όλα τα σώματα

Θυμίζουν Ρουβά και Κάτια στο παρελθόν! Το ρομαντικό δείπνο Μάστορα-Γαρυφαλλιάς ντυμένοι στα λευκά

Χρήστος Βασιλόπουλος: «Ένα παιδί είναι ευτυχισμένο με δύο χωρισμένους γονείς που είναι ισορροπημένοι»