Ασπρομάλλης και έτοιμος για ευρωβουλευτής: Πώς είναι και τι κάνουν σήμερα ο Λυκούργος και η Καρολίνα του «Disney Club»!

Το Disney Club, που ξεκίνησε το 1993 και προβαλλόταν από το Mega μέχρι και το τέλος της δεκαετίας του ’90, αποτελούσε την πιο δημοφιλή παιδική εκπομπή της ιδιωτικής τηλεόρασης. Παρουσιαστές του ήταν ο Λυκούργος και η Καρολίνα.

Πώς είναι σήμερα και τι κάνουν στη ζωή τους;

Σήμερα ο Λυκούργος Μαρκούδης, είναι πλέον 40 ετών και εργάζεται ως διευθυντής προγράμματος στον σταθμό της Πειραϊκής Εκκλησίας.

Δεν έχει χαθεί και τόσο, καθώς έχει δανείσει τη φωνή του στον γάιδαρο του Σρεκ στις ελληνικές μεταγλωττίσεις και στις τέσσερις ταινίες.

Η Καρολίνα Παναγοπούλου, έχει αποσυρθεί εντελώς από τα φώτα της δημοσιότητας, με την οποία δε θέλει να έχει οποιαδήποτε σχέση και οι φήμες θέλουν να έχει ανοίξει τη δική της επιχείρηση στην επαρχία κι έχει χαθεί από προσώπου γης.


Σχεδόν 20 χρόνια μετά, ο Λυκούργος Μαρκούδης, ο οποίος «χάρισε» τη φωνή του σε πολλούς ήρωες κινουμένων σχεδίων, κατεβαίνει υποψήφιος στις ευρωεκλογές 2024, με το κόμμα της Νίκης.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα