«Άσπρισε», μεγάλωσε, παρέμεινε κούκλος: Ο Πάνος Μιχαλόπουλος σε σπάνια δημόσια εμφάνιση μετά από 12 χρόνια

Μία εξαιρετικά σπάνια δημόσια εμφάνιση έκανε ο Πάνος Μιχαλόπουλος, ο οποίος έχει αποτραβηχτεί εδώ και αρκετά χρόνια από τα φώτα της δημοσιότητας, και έχει ξεκινήσει μία καινούργια ζωή, ασχολούμενος με τα κτήματα που έχει στην Καλαμάτα.

Ο γνωστός ηθοποιός ήταν ένας από τους ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του ‘80, με μεγάλη πορεία στο χώρο του θεάματος.
Ωστόσο, ο ίδιος αποφάσισε να αποσυρθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα το 2009, με την τελευταία του δημόσια εμφάνιση να γίνεται το 2011.

Η τελευταία εικόνα που είχε έρθει στο φως από τον δημοφιλή ηθοποιό, ήταν μία φωτογραφία από το 2018 που είχε αναρτήσει ο παραγωγός του ΣΚΑΪ, Ηλίας Βασίλογλου, με τον Πάνο Μιχαλόπουλο να καταγράφεται τότε λίγο πριν κλείσει τα 70 του χρόνια.

Η σπάνια δημόσια εμφάνιση

Ωστόσο, το βράδυ της Τετάρτης 4 Οκτωβρίου, ο Πάνος Μιχαλόπουλος βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας και ο παλαίμαχος διαιτητής, Ηρακλής Τσίκινης, έβγαλε μια φωτογραφία μαζί του την οποία «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Η Συνάντηση με τον Τεράστιο Πάνο Μιχαλόπουλο», γράφει στη λεζάντα της δημοσίευσής του ο Ηρακλής Τσίκινης, με τον Πάνο Μιχαλόπουλο να αποδεικνύει για μία ακόμη φορά, μια «ανάσα» από τα 75 του χρόνια, ότι ο χρόνος είναι ένας από τους καλύτερούς του φίλους.

Related posts

Αγαπημένες ηθοποιοί του Ελληνικού κινηματογράφου: Σπάνιες εικόνες από το παρελθόν με τα μωρά τους αγκαλιά

Ανάρπαστη η νέα επιτυχία του Κωνσταντίνου Αργυρού: Τραγουδά το “Ελεύθερος” και αποθεώνεται με λουλούδια

Ελένη Ράντου: Η σπάνια εικόνα με την μεγαλύτερη αδερφή της, Ιωάννα – Μοιάζουν πολύ και η σχέση τους είναι ιδιαίτερη