Άσχημες εξελίξεις για τη Σπυροπούλου: Αγωνία για την 64χρονη που παρέσυρε με το αυτοκίνητό της

Αγωνία επικρατεί για την 64χρονη ενώ η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μέσω του δικηγόρου της δήλωσε πως στέκεται στο πλευρό της οικογένειας.

Ο τραυματισμός

Η γυναίκα έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα σε κεφάλι και πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο, ενώ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, καθώς δεν μπορεί ούτε να αυτοεξυπηρετηθεί. Ο σύζυγός της είναι συνεχώς στο πλευρό της για να την βοηθάει.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, η 64χρονη πήγε να περάσει το δρόμο χωρίς όμως να πάει από την διάβαση πεζών, με αποτέλεσμα να μην την δει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, καθώς πετάχτηκε μπροστά της. Η οικογένεια της γυναίκας μάλιστα, δεν θα κινηθεί νομικά.

Από πλευράς της η παρουσιάστρια βοήθησε όσο μπορούσε την γυναίκα, ενώ είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά το περιστατικό.

Όλη η αλήθεια για το περιστατικό

«Της έχει παρασχεθεί κάθε ιατρική περίθαλψη. Δεν αναμένεται να γίνει άμεσα το εξιτήριο, καθώς εξετάζουμε το ενδεχόμενο ενός ορθοπεδικού χειρουργείου, όπου δεν αφορά το σημείο της μέσης όμως δεν είναι ανησυχητικό», είπε στο Πρωινό ο Διοικητής του Ασκληπιείου.

Όλη η αλήθεια για το τροχαίο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου – Τι είπε ο σύζυγος του θύματος (Video)
Η είδηση πως η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα κάνει από νωρίς το πρωί τον γύρο του διαδικτύου. Η γνωστή παρουσιάστρια παρέσυρε και χτύπησε ηλικιωμένη γυναίκα με το αυτοκίνητό της έξω από το Ασκληπειό της Βούλας.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Τετάρτης 5/4, την ώρα που η ηλικιωμένη γυναίκα επιχείρησε να διασχίσει τον δρόμο που περνά ακριβώς μπροστά από το νοσοκομείο, περνώντας από διάβαση πεζών. Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, προφανώς λόγω απροσεξίας, δεν έκοψε ταχύτητα, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει και να την τραυματίσει.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής T-Live, Μάρω Κανελλάκη, πραγματοποίησε επιτόπιο ρεπορτάζ στο σημείο του τροχαίου ατυχήματος, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με την Τροχαία Νοτιοανατολικής Αττικής, η ηλικιωμένη γυναίκα ήταν λίγο πριν τη διάβαση πεζών και πως το όριο ταχύτητας στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τα 30 χλμ/ώρα.

Τι είπαν για την υγεία της

Στην εκπομπή μίλησε αποκλειστικά ο σύζυγος της τραυματία, ο οποίος αναφέρει πως, σε αντίθεση με τις πληροφορίες που διέρρευσαν, η γυναίκα φέρει σοβαρές κακώσεις στους γοφούς και την ωμοπλάτη, δεν μπορεί να περπατήσει αλλά ούτε και να αυτοεξυπηρετηθεί.

«Η γυναίκα μου είναι τραυματισμένη. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, δεν θυμάται τίποτα. Έχει κάταγμα στην ωμοπλάτη, ράμματα στο κεφάλι και στο πηγούνι και κάταγμα στο ισχίο», περιγράφει ο σύζυγος της ηλικιωμένης γυναίκας.

«Σήμερα της έκαναν αξονική, θα χειρουργηθεί στην ωμοπλάτη. Δεν κουνάει ούτε το χέρι της, ούτε τίποτα. Ήρθε στο νοσοκομείο η Κωνσταντίνα και χθες και σήμερα. Μια απροσεξία ήταν, η Αστυνομία έχει το πόρισμα», συνεχίζει.

«Δεν μπορεί να περπατήσει, είναι με καθετήρες. Τι να κάνω εγώ; Να κυνηγήσω την κυρία Κωνσταντίνα Σπυροπούλου;», σημειώνει ο σύζυγος της τραυματία.

«Η εντολέας μου δεν ευθύνεται, η ταχύτητα ήταν σχεδόν μηδενική. Αυτό που προέχει για την κυρία Σπυροπούλου είναι η ταχεία ανάρρωση της παθούσας», τόνισε αργότερα στην εκπομπή ο δικηγόρος της παρουσιάστριας, Ανδρέας Μήτσαινας.

Related posts

Μεγάλες χαρές για την Ελένη Φουρέιρα: Μαθεύτηκαν τα ευχάριστα νωρίς το πρωί και όλοι της εύχονται

Η «συνάντηση» Ντορίτας & Χριστίνας στον «παράδεισο» – Συγκλονισμένοι οι τηλεθεατές

Η Αγγελική Νικολούλη «υποκλίθηκε» δημοσίως στην Αλεξίου – Πόζαραν μαζί στον Επιτάφιο