Ας Μιλήσουμε Λίγο Για Τους Κοιλιακούς Της Αθηνάς Οικονομάκου – Σε Πλαζ της Μυκόνου Με Τον Σύζυγό Της

Η ηθοποιός και επιχειρηματίας Αθηνά Οικονομάκου απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Μύκονο μαζί με τον Φίλιππο Μιχόπουλο και τα δύο παιδιά τους, Μάξιμο και Σιέννα. Η ίδια χαλαρώνει μακριά από την Αθήνα και περνά στιγμές χαλάρωσης και οικογενειακής θαλπωρής σε ένα από τα πιο διάσημα νησιά του κόσμου. Οι παπαράτσι εντόπισαν την Αθηνά και τον Φίλιππο σε γνωστή πλαζ με την ηθοποιό να μας εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο σώμα της.

Οι κοιλιακοί της πρωταγωνιστούν στα φωτογραφικά στιγμιότυπα που εξασφαλίσαμε και αποδεικνύουν ότι η ηθοποιός κατέβαλε σημαντική προσπάθεια την προηγούμενη περίοδο και τώρα βλέπει το αποτέλεσμα της προσπάθειάς της. Η Αθηνά ξεκίνησε ξανά γυμναστική μετά από πέντε χρόνια όπως είχε αναφέρει σε ανάρτησή της, όπου την είδαμε να κάνει aerial yoga.

«Μετά από 5 χρόνια πλήρους απραγίας, επέστρεψα για πρώτη φορά ίσως στη ζωή μου σε κανονικό πλέον πρόγραμμα γυμναστικής… Νιώθω τόση υπερηφάνεια», είχε αναφέρει χαρακτηριστικά η Αθηνά Οικονομάκου, ενώ το γεγονός ότι κάνει σκι κατά την περίοδο του χειμώνα παίζει εξίσου σημαντικό ρόλο. Ωστόσο, όπως είχε αποκαλύψει μιλώντας στο περιοδικό HELLO! ο μεταβολισμός της τη βοηθά σημαντικά.

Η Αθηνά Οικονομάκου και ο Φίλιππος Μιχόπουλος απολαμβάνουν να περνούν χρόνο με τη Σιέννα και τον Μάξιμο και φροντίζουν να τους προσφέρουν στιγμές ποιοτικής ψυχαγωγίας. Όσον αφορά στους δυο τους, η ηθοποιός και owner του Project Soma είχε δηλώσει σ-!

«Το πάθος είναι πολύ σημαντικό στη σχέση και το διατηρούμε με πολλή προσπάθεια, υπομονή, κατανόηση και σεβασμό. Αυτά είναι τα κλειδιά και προσπαθούμε πολύ και οι δύο. Το θέμα είναι η προσπάθεια να είναι ισότιμη, να την καταβάλλουν και οι δύο. Ο ένας μόνο δεν μπορεί να κρατήσει μια σχέση. Επειδή θέλαμε πολύ και οι δύο να δημιουργήσουμε οικογένεια, ο ερχομός των παιδιών μας ήταν απόλυτα συνειδητή απόφαση. Φροντίζουμε λοιπόν να κρατάμε τις ισορροπίες και να έχουμε χρόνο και για τη μεταξύ μας σχέση.

Πρέπει να καταλαβαίνουμε και να αποδεχόμαστε αυτόν που έχουμε επιλέξει να είναι ο άνθρωπός μας. Να αποδεχόμαστε ό,τι δεν μπορούμε να αλλάξουμε και να προσπαθούμε να αλλάζουμε σταδιακά ό,τι πραγματικά δεν αντέχουμε, τόσο στον ίδιο μας τον εαυτό όσο και στο σύντροφό μας. Εκεί εστιάζουμε με τον Φίλιππο. Φυσικά, υπάρχουν τσακωμοί και εντάσεις, ποτέ δεν είναι όλα τέλεια, αλλά αυτό είναι φυσιολογικό».

Παράλληλα, η Αθηνά Οικονομάκου είχε αναφερθεί στην αντίδραση του Μάξιμου όταν εκείνη και ο πατέρας του τού ανακοίνωσαν ότι θα αποκτήσει αδερφάκι.

«Στην αρχή, βλέποντας την κοιλιά μου να μεγαλώνει, δεν καταλάβαινε τι σημαίνει αυτό. Όταν του είπα «εδώ μέσα είναι ένα μωράκι, η αδερφούλα σου», φιλούσε την κοιλιά μου και με χάιδευε. Πέρασε ωστόσο και από το στάδιο κατά το οποίο έλεγε ότι δεν ήθελε το αδερφάκι του. Ωστόσο, από τότε που ήρθαμε στο σπίτι με το μωρό, αντιδρά φυσιολογικά. Από τη μία, θέλει να το χαϊδεύει και ενθουσιάζεται που είναι τόσο μικρό. Το βλέπει σαν αρκουδάκι, το φιλά και λέει «τι γλυκό που είναι, θέλω να πιάσω τα πατουσάκια του!».

Από την άλλη, δεν υπάρχει παιχνίδι που να έχει έρθει για την μπέμπα και να μην το έχει πάρει ο Μάξιμος. Ό,τι έχει το θέλει εκείνος – η αναμενόμενη ζήλια που εκδηλώνουν τα μεγαλύτερα παιδάκια. Παρ’ όλα αυτά, δεν έχω κανένα παράπονο αφού είναι πολύ γλυκός μαζί της, και μάλιστα μας μαλώνει αν την αφήσουμε μόνη της. Το βράδυ φιλά το κεφαλάκι της και, μόλις ξυπνήσει, ρωτά πού είναι. Φροντίζω ωστόσο κι εγώ να μη νιώθει παραγκωνισμένος. Κάνω ψυχοθεραπεία πολλά χρόνια και η ψυχολόγος μού δίνει συμβουλές ώστε να αποφύγω κάποια σοβαρά λάθη».

Το ζευγάρι, λοιπόν, συνεχίζει τις διακοπες του στη Μύκονο και ο Φίλιππος Μιχόπουλος και η Αθηνά Οικονομάκου βιώνουν όμορφες στιγμές, ενώ εκείνη μας αποδεικνύει ότι η φράση «body goals» την αντιπροσωπεύει πλήρως.

Related posts

“Τον ακυρώνω εδώ και τώρα” Σούσουρο με τον γάμο του Κασσελάκη στην Κρήτη μετά από αυτό που έμαθε

Ψιθύρισε μόνο τρεις κουβέντες: «Παγωμάρα» στο Μπάκιγχαμ με τα νεότερα για την υγεία της Κέιτ Μίντλετον

Τεράστιο σαλόνι, πέτρινη αυλή, πισίνα, τζακούζι στο μπάνιο: Ζαλίζει η χλιδάτη βίλα της κόρης της Ζωής Λάσκαρη