«Ας γυαλίσει το κέρατο»: Χαμός στο twitter με Καρολίνα και Πρίαμο: Τι λένε για το Μπο

“Συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες” θα έλεγε κανείς, με τις σκηνές χάους που έχουν δημιουργηθεί στο All Star Survivor. Όπως είδαν οι τηλεθεατές, η αποκάλυψη πως η κοπέλα που ο Μάριος Πρίαμος απομονώνεται στη ζούγλα του Survivor All Star δεν είναι η Ελένη Χαμπέρη, αλλά η Καρολίνα Καλύβα. Το όνομα της έσκασε σαν “βόμβα” πίσω στην Ελλάδα, αφού η κοπέλα έχει σύντροφο που την περιμένει και την αποθεώνει στα κανάλια.

Survivor All Star: Νέο ζευγάρι στο καταφύγιο

Να υπενθυμίσου, ό,τι στις αρχές του παιχνιδιού, είχε βγει στο Super Κατερίνα, λίγο αφότου έγινε γνωστή η σχέση τους, o Μπο που και είχε δηλώσει:
 
«Έβλεπα το κοριτσάκι μου στο Survivor All Star με πάρα πολύ λαχτάρα και πολλή αγάπη. Η Καρολίνα έχει έρθει στη ζωή μου εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και έχει φύγει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Εντάξει, είναι κάτι πολύ ωραίο, πολύ φρέσκο, πολύ δυνατό. Είναι ένα απίστευτο παιδί.

Δεν με ενδιαφέρει ούτε να πουλήσω ούτε να αγοράσω τίποτα στην προσωπική μου ζωή. Είμαι πάρα πολύ καλά. Ούτε με ενδιαφέρει να προβάλλω κάτι ούτε με ενδιαφέρει να κρύψω κάτι. Ναι, είμαι με μια κοπέλα και δεν θα πω «δεν ξέρω» ούτε θα το κρύψω. Στο Survivor All Star εύχομαι να γίνει ότι είναι γραφτό να γίνει για εκείνη. Αυτό που της είπα είναι να το απολαύσει και να περάσει όσο καλύτερα μπορεί. Της έδωσα σαν παλιότερος παίκτης του συγκεκριμένου παιχνιδιού, 2 – 3 συμβουλές και ότι μπορεί να κάνει θα το κάνει»

Η κάμερα όμως του παιχνιδιού, έπιασε στα πράσα, τον Μάριο Πρίαμο με την Καρολίνα, σε μια απομακρυσμένη καλύβα. Φυσικά, οι αντιδράσεις στο twitter, ήταν πολλές, καθώς επικρατεί απόλυτο χάος. Άλλοι το έχουν δει χιουμοριστικά, από την άλλη όμως κράζουν αρκετά την Καρολίνα Καλύβα λόγω της κίνησης της να απαντήσει δημόσια τον Μπο.

Survivor All Star: Δείτε μερικά tweet

Related posts

Η Ελενίτσα του “Ρετιρέ” παραμένει μία όμορφη και προσεγμένη γυναίκα, 32 χρόνια μετά το τέλος της σειράς

Άριελ Κωνσταντινίδη: Το πραγματικό όνομα της «κόρης» της Βουγιουκλάκη, η κατάθλιψη και το επεισοδιακό διαζύγιο

“Κάνω αυτό κάθε πρωι για εκείνη”: Αυτή είναι η άγνωστη σύζυγος του Παύλου Ορκόπουλου