«Ας αναπαυτεί η ψυχή του, άναψα ένα κεράκι…» – Συντετριμμένος ο Λάκης Γαβαλάς με τον θάνατο αγαπημένου του προσώπου

Συγκινημένος ήταν την Κυριακή 17/12 ο Λάκης Γαβαλάς λόγω της πολύ στενάχωρης είδησης, που διέρρευσε από το βράδυ του Σαββάτου 16/12 καθώς έφυγε από τη ζωή ένας πολύ αγαπητός άνθρωπος, που άφησε το στίγμα του στο χώρο της μόδας.

Ο Λάκης Γαβαλάς παραχώρησε δηλώσεις στην εκπομπή Γειά σου

«Καλή σας ημέρα και ζωή σε εμάς. Είμαι δίπλα στον Άγιο Διονύση. Πήγα το πρωί στην εκκλησία και άναψα ένα κεράκι για αυτόν. Ας αναπαυτεί η ψυχή του. Δεν ξέρω αν μπορεί να χρωματίζει εκεί που πάει τον κόσμο, όσο χρωμάτιζε εμάς που ήμασταν εδώ. Ήτα ένα παιδί αθόρυβο ως χαρακτήρας, αλλά θορυβώδες ως look. Σαν και εμένα δηλαδή. Νομίζω ότι έζησε μια πολύ ωραία ζωή, είχε φίλους δίπλα του, ήμασταν άνθρωποι που τον κάναμε accept για την τρέλα του. Θεωρώ ότι είχε πάρα πολλά ακόμη να δώσει. Δε βοηθήθηκε πολύ περισσότερο από ό,τι έπρεπε από το σύστημα, γιατί και το σύστημα της μόδας έχει αυτό δόγματα και πίστες (πίστες σαν την πίστη).

Νομίζω ότι έφυγε λίγο απογοητευμένος. Ήξερα από παλαιότερα ότι είχε θέματα υγείας. Ήταν να κάνω ένα πάρτι, disco party και έλεγα θα φέρω 2-3 τρελούς ανθρώπους – με την πολύ καλή την έννοια – και τον είχα σκεφτεί πραγματικά. Λες και κάτι μου έλεγε ότι κάτι θα συμβεί. Τελικά μαθαίνει αυτό το πράγμα και λέω πως δεν πρόλαβα άλλη μία φορά να δω έναν άνθρωπο… Δεν ξέρεις μπορεί να του έδινα μια ελπίδα, κάτι να γινόταν. Και έτσι καμιά φορά αισθάνομαι άσχημα που δεν προλαβαίνουμε στη ζωή μας να δεχτούμε φίλους από παλιά που έχουν μια διαχρονική αξία. Ήταν ένα παιδί πολύ δυνατό σαν και εμένα», είπε ο Λάκης Γαβαλάς.

Τι συνέβη με τον νεκρό σχεδιαστή μόδας

«Και εγώ χθες το έμαθα, ήταν για μένα μεγάλο σοκ. Με τον Τόλη γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια, μας έδεσε το «Τώρα Μου Μιλάει» ήταν το αγαπημένο του ελληνικό τραγούδι. Γίναμε πάρα πολύ καλοί φίλοι. Είχε μια υπέροχη ψυχή ο Τόλης, ήταν φιλάνθρωπος και επειδή πέρασε δύσκολα σε κάποιες φάσεις της ζωής του, ήταν ευαίσθητος με τους ανθρώπους, που είχαν δυσκολίες.

Πριν πάρα πολλά χρόνια είχε πάθει ένα έμφραγμα και τώρα έφυγε από ανακοπή. Απ’ ό,τι έμαθα από έναν καλό του φίλο, λίγες ημέρες πριν σκάλιζε τον κήπο του – του άρεσε να φυτεύει – και ένιωσε έναν πόνο στην καρδιά και ένα μούδιασμα. Του είπε ο φίλος του να πάει στο γιατρό και του είπε ότι του πέρασε. Μάλλον ήταν ένα προμήνυμα για αυτό που ήρθε τώρα.

Τον έψαχναν για δύο ημέρες. Είχε ένα ραντεβού με κάποιους φίλους για να βγουν, δεν τον βρίσκαν, δεν απαντούσε στο τηλέφωνο ποτέ… Ο Τόλης Σκουλαριώτης ήταν πάντα πολύ τυπικός, δεν υπήρχε περίπτωση να τον πάρεις ένα τηλέφωνο και να μην απαντήσει ή να μην σε πάρει πίσω.

Τον βρήκαν νεκρό δύο μέρες μετά μπροστά στην πόρτα, που σημαίνει ότι προσπάθησε να βγει, να ζητήσει βοήθεια και δεν πρόλαβε. Και δίπλα το αγαπημένο του σκυλάκι, που ήταν το παιδί του, η ψυχή του, που ήταν δίπλα του εκεί και περίμενε. Είναι μεγάλη απώλεια πραγματικά, κομμάτι της ζωής μου, έχει κοπεί, αλλά τον κρατάω έχω πολλές αναμνήσεις», είπε η Στέλλα Γεωργιάδου στο Ακόμα δεν είδες τίποτα.

Related posts

«Παιδιά, μη με παρεξηγείτε, με ξέρετε πια!» Η δημόσια συγγνώμη της Ελένης Μενεγάκη

Ράκος ο Πρίγκιπας Χάρι: Τι απάντησε στην άρνηση του Βασιλιά Καρόλου να τον δει

Άννα Μαρία ‘Ίβιτς: Η καλλονή κόρη της Ελένης Πετρουλάκη είναι από τις ομορφότερες Ελληνίδες αυτή τη στιγμή