Αρραβώνας Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το Κοστούμι, Το Βασιλικό Φόρεμα Και Η Μπομπονιέρα

Αρραβώνας Μαυρίκιου Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Το Κοστούμι, Το Βασιλικό Φόρεμα Και Η Μπομπονιέρα

Μαυρίκιος Μαυρικίου: O…πολυσυζητημένος αρραβώνας του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της Ιλάειρας Ζήση έγινε το βράδυ του Σαββάτου, 19/02, στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας με…βασιλικές τιμές.

Πλήθος συγγενών και φίλων συνέρρευσαν στην κεντρική πλατεία του χωριού από νωρίς το μεσημέρι για να συγχαρούν το ζευγάρι, ενώ η δεξίωση που ακολούθησε το βράδυ ήταν σχεδόν μεγαλοπρεπής.

Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα  Πλούσιο φωτογραφικό υλικό από τους αρραβώνες τους

Όσο για το φόρεμα της μέλλουσας νύφης, αυτό δεν γινόταν να μην χαρακτηριστεί τουλάχιστον “πριγκιπικό”: Με ύψος λίγο πιο κάτω από το γόνατο, σε Α γραμμή και σε ένα ιδιαίτερο χρυσό-σαμπανί χρώμα με ανάγλυφα σχέδια, τόνιζε πολύ κολακευτικά τη σιλουέτα της.

Όσο για τις λεπτομέρειες που έκαναν τη διαφορά στη δεξίωση, όλα έπαιξαν τον ρόλο τους: Από την τούρτα σε σχήμα δύο ενωμένων καρδιών, μέχρι τις πολύτιμες βέρες τους, τα πυροτεχνήματα που τους υποδέχτηκαν αλλά και την μπομπονιέρα-κορνίζα, όλα μαρτυρούσαν τον έρωτα και την ευτυχία τους. Πιο συγκεκριμένα, οι μπομπονιέρες συνοδεύονταν από μια λαμπερή κορνίζα σε σχήμα καρδιάς, και μια τρυφερή φωτογραφία του ζευγαριού.

Δες περισσότερες φωτογραφίες παρακάτω:

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα