Αρκεί ο έρωτας, δεν θέλουν μεγαλεία: Έτσι θα περάσουν τα Χριστούγεννα Μπισμπίκης & Βανδή-Οι πρώτες δηλώσεις

Μαζί αλλά στην Αθήνα θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά ο Βασίλης Μπισμπίκης και η Δέσποινα Βανδή.

Αρκεί ο έρωτας, δεν θέλουν μεγαλεία:

Όπως αποκάλυψε ο ηθοποιός ο οποίος αυτές τις μέρες έχει λίγο πιο χαλαρό πρόγραμμα σε σχέση με την αγαπημένη του η οποία λόγω των εμφανίσεών της με τον Γιώργο Σαμπάνη σε νυχτερινό κέντρο θα πρέπει να τραγουδάει κάθε γιορτινή μέρα, οι δυο τους θα περάσουν τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά μαζί με τα παιδιά τους χωρίς να έχουν μεγαλεπήβολα σχέδια για ταξίδια και εξόδους.«Θα περάσω τις γιορτές οικογενειακά με τη σύντροφό μου, το παιδί μου και τα παιδιά της. Δυστυχώς, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, δε θα ταξιδέψουμε σε κάποιον προορισμό, θα περάσουμε τις γιορτές στην Αθήνα» είπε στη Real ο Βασίλης Μπισμπίκης.

Φυσικά, ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να στείλει και τις ευχές του για τη νέα χρονιά, ελπίζοντας φυσικά να πάψει γενικότερα η βία παγκοσμίως. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Μπισμπίκης είπε:

«Η ευχή μου για το 2024 είναι υγεία για όλο τον κόσμο και να σταματήσει ο πόλεμος στη Γάζα. Δυστυχώς ο κόσμος είναι τόσο φοβισμένος με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά, ώστε στον αγώνα για την επιβίωση, δεν αντιδρά στον πόλεμο και την έξαρση της βίας».

Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, σύντομα θα ολοκληρώσει την παρουσία του στον Σασμό όπου τον είδαμε φέτος ως Ανδρέα Βρουλάκη και θα αφοσιωθεί αμέσως μετά στον ρόλο που θα αναλάβει στη νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη, «Μεγάλη πέτρα σε μικρό κεφάλι» που πρόκειται να βγει στις αίθουσες το 2025.

Related posts

“Ξεκινάμε αύριο!” Το ενθαρρυντικό σημάδι για την πορεία της Κέιτ Μίντλετον

Πετρόχτιστη πισίνα με θέα τη θάλασσα: Η Βασιλική Τρουφάκου ποζάρει με την κοιλιά στο στόμα και μπικίνι

Αν πήγαινε GNTM με αυτό θα την έδιωχναν: Την Ειρήνη Καζαριάν σήμερα δεν θα την αναγνώριζε ούτε η Καγιά