Αρχοντική ομορφιά από τις λίγες: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Όλγας Κεφαλογιάννη στην Κωνσταντινούπολη

Στην Κωνσταντινούπολη για τριήμερη επίσκεψη βρίσκεται η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη. Το πρόγραμμά της είναι γεμάτο συναντήσεις και μεταξύ άλλων συνάντησε τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο.

Η εκκεντρική εμφάνιση της

Φυσικά, η ίδια ήταν ντυμένη ανάλογα με τις περιστάσεις. Σε μια από τις εμφανίσεις της την είδαμε να έχει επιλέξει ένα total black σύνολο με σατέν κλος φούστα και μαύρο ζιβάγκο.

Τα σκουλαρίκια της ήταν ένα ζευγάρι κρεμαστές πέρλες και το μακιγιάζ της πολύ απαλό. Αργότερα, φόρεσε ένα πολύχρωμο φουλάρι στον λαιμό της, που έδωσε χρώμα στο total black look της.

Ακόμα επέλεξε ένα off white πανωφόρι. To παλτό, οι πέρλες και το πολύχρωμο φουλάρι της έδωσαν φως στο σύνολό της.

Η επίσκεψη της υπουργού στον Οικουμενικό Πατριάρχη, εκτός από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της, σκοπό είχε να τον ενημερώσει για τις διεθνείς πρωτοβουλίες της χώρας μας στον τομέα του τουρισμού σε σχέση με το περιβάλλον και την περιβαλλοντική προστασία, ως προς τα οποία ο Οικουμενικός Πατριάρχης έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αναπτύσσει σημαντικότατη διεθνή δράση.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις