Αποθέωση στο Twitter για το Maestro: Ο Τσορτέκης έμεινε κάτω από τη θάλασσα για 40 λεπτά και καταχειροκροτήθηκε

Ο κόσμος αγαπά και αγκαλιάζει τις καλλιτεχνικές δημιουργίες του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, όμως αυτή τη φορά με το Maestro φαίνεται το κοινό να έχει πάθει πραγματικά εμμονή. Μία από τις σκηνές που έχουν εντυπωσιάσει τον κόσμο είναι και αυτή με τον Γιάννη Τσορτέκη να πετιέται στη θάλασσα.

Τι δήλωσε ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τα γυρίσματα της σειράς

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram του, μέσα από το οποίο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε μία συγκλονιστική σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.Μάλιστα, όπως σημείωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

Συγκεκριμένα σχολίασε στο Instagram του: «Γυρίσματα με κρύο.. Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».

Related posts

Απολαυστικός ο Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»

Άφησε μουστάκι, έγινε ίδιος με εκείνον: Αγνώριστος ο Χρήστος Μάστορας ως “Καζαντζίδης” στα γυρίσματα της ταινίας για τη ζωή του

Πήρε θέση ο Λάκης Γαβαλάς για Μαζωνάκη: «Θα πρέπει να το ελέγξω, μου φαίνεται περίεργο, είναι οικογένεια πρότυπο»