Αποθέωση για την Παναγιώτα Βλαντή: Η αλλαγή στα μαλλιά της είναι το νέο τρεντ του χειμώνα που τρέχουν να αντιγράψουν οι 50ρες

Παναγιώτα Βλαντή: Η γνωστή ηθοποιός έχει πλήρως ανανεωμένη διάθεση και αυτό φαίνεται. Η εντυπωσιακή γυναίκα βρίσκεται κοντά στα 50 της αλλά είναι πολύ γοητευτική και με στυλ που θα ζήλευαν και εικοσάρες. Το λουκ στα μαλλιά της είναι το νέο τρεντ που ψάχνουν όλες οι γυναίκες της ηλικίας της.

Παναγιώτα Βλαντή: Με ανανεωμένη διάθεση και λουκ

Με ανανεωμένη διάθεση η Παναγιώτα Βλαντή πόζαρε στον φακό με το καινούριο της look στα μαλλιά, που αποτελεί την απόλυτη τάση. Η ίδια είναι μια από τις πιο αγαπημένες ηθοποιούς, που το τηλεοπτικό κοινό έχει λατρέψει ιδιαίτερα μέσα από τους ρόλους που έχει ενσαρκώσει τόσο στο θέατρο όσο και στον κινηματογράφο. Η Παναγιώτα Βλαντή είναι ιδιαίτερα ενεργή στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media, μιας και συνεχώς δημοσιεύει περιεχόμενο τόσο από τις καθημερινές της δραστηριότητες όσο και από τα επαγγελματικά της σχέδια. Η ηθοποιός λατρέυει να περιποιείται τον εαυτό της και μάλιστα πάντοτε είναι προσεγμένη και κομψή.

Αυτήν την φορά, η Παναγιώτα Βλαντή έκανε μια φανταστική αλλαγή και ανανεώθηκε πάρα πολύ, δείχνοντας το νέο της look στους followers της. Η ίδια έκανε ένα πολύ σικάτο καρέ ενώ φρέσκαρε και το χρώμα, κάνοντας ένα υπέροχο ξανθό που γλυκαίνει το πρόσωπο και το κάνει να δείχνει πιο φρέσκο.

Related posts

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»

Δύο μέτρα πόδια, καλλονή: Η Μαίρη Βυτινάρος μάγεψε τον ανδρικό πληθυσμό με την εμφάνιση της στη Μύκονο