Απολαυστικός ο Δημήτρης Λάλος: «Πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός»

Ο Δημήτρης Λάλος μίλησε για τον ρόλο του Μαθιού που υποδύεται στη σειρά «Σασμός» και το γεγονός ότι πολλοί άνθρωποι όταν τον βλέπουν τον συγχέουν με τον χαρακτήρα του.

Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του Σταύρου Θεοδωράκη, «Πρωταγωνιστές», μαζί με τους υπόλοιπους συντελεστές του «Σασμού», τη νύχτα της Πέμπτης 24 Μαΐου.

Όσα ανέφερε

Πιο συγκεκριμένα, ο Δημήτρης Λάλος δήλωσε: «Σταματάω μια φορά στο φανάρι και είναι μια γυναίκα από την Αφρική και μου λέει σε άπταιστα ελληνικά: “Δεν είσαι στην Κρήτη; Εγώ παρακολουθώ τον Σασμό και είσαι ο αγαπημένος μου, εσύ και ο παπά Μιχάλης”. Ξέρεις, πολλοί όταν με βλέπουν στον δρόμο νομίζουν ότι είμαι ο Μαθιός».

Στη συνέχεια, αποκάλυψε: «Νομίζουν δηλαδή ότι είμαι αυτός, αυτός είναι ο χαρακτήρας μου. Εγώ προσπαθώ να βάζω τη ζωή μου μέσα στους ρόλους αλλά ποτέ δεν αφήνω τον ρόλο να μπει μέσα στη ζωή μου γιατί ως ηθοποιός, αν το κάνεις αυτό πολλές φορές, αρχίζεις και χάνεις την μπάλα σιγά-σιγά. Δεν ξέρεις ποιος είσαι».

Τέλος, μοιράστηκε τον τρόπο του για να αντιμετωπίζει αυτή την κατάσταση: «Δεν ξέρεις ποιος είσαι αν κάθε φορά ενσωματώνεις τον ρόλο στη ζωή σου. Έχεις έναν συνεχή διχασμό και δεν ξέρεις ποιος είσαι. Αυτό που πρέπει να καταφέρεις, λοιπόν, είναι να ξέρεις ποιος είσαι έτσι ώστε να μπορείς να μεταμορφώνεσαι σε κάποιον άλλον. Νομίζω πως αυτό είναι το κλειδί».

Related posts

Το αποκάλυψαν 20 χρόνια μετά Αθηνά Μαξίμου και Αιμίλιος Χειλάκης: «Κρύβαμε ότι ήμασταν ζευγάρι γιατί…» (video)

Στη φόρα 28 χρόνια μετά τον θάνατό της: Η παραλία που λάτρευε η Αλίκη Βουγιουκλάκη

Ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν Καληφώνη – Μάστορας: Η νέα εμφάνιση του ζευγαριού & η αλλαγή στην εμφάνιση του