«Από τον τρόμο, μέχρι τα χαμόγελα»: Το συγκινητικό μήνυμα του πολίστα, Άγγελου Βλαχόπουλου για το ατύχημα της μητέρας του

Ο γνωστός Έλληνας πολίστας, Άγγελος Βλαχόπουλος πέρασε δύσκολες στιγμές με την νοσηλεία του αγαπημένου του προσώπου, της μητέρας του.

Το ταξίδι τους

«44 μέρες μετά! Από τον τρόμο μέχρι τα χαμόγελα σήμερα… Μεγάλο ταξίδι! Ας είμαστε ευγνώμονες για οτι έχουμε γιατί όλα μπορεί ν’αλλάξουν σε μια στιγμή..

Ωφελούμε ένα τεράστιο “ευχαριστώ” στον Διευθυντή της Ορθοπεδικής του Ευαγγελισμού κ.Τζουρμπακη και στους άμεσους συνεργάτες του κ. Λαλουδακη και κ. Παπαδάκη για όλα όσα έκαναν για εμας, οπως επίσης και τον θωρακοχειρούργο μας κ.Ζήση για την εξαιρετική του δουλειά..

Θα ήταν άδικο να μην αναφέρω την Κα. Ισχακη και την ομάδα της που την παρακολουθούσαν τις πρώτες 18 μέρες στη ΜΕΘ 4 και μαζί τους ξεπέρασε τον κίνδυνο για την ζωή της..

Φυσικά δεν θα μπορούσα να παραλείψω τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές που ήταν δίπλα μας κάθε στιγμή για οτιδήποτε χρειαζόμασταν.. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γιατρό της εθνικής ομάδας πόλο κ.Μαρίνο Γιώργο για την βοήθεια και τη στήριξή του γιατί χωρίς εκείνον όλα θα ήταν διαφορετικά…», έγραψε ο Άγγελος Βλαχόπουλος.

Η συγκινητική ανάρτηση

Related posts

Ίδιος ο πατέρας του: Ο γιος της Αννίτας Πάνια μεγάλωσε και υιοθετεί την εμφάνιση και το στυλ του Καρβέλα

«Κάγκελο» η Ζέτα Μακρυπούλια: Έμεινε άφωνη με την πιο ωραία παίκτρια που πέρασε από το Ρουκ Ζουκ

Η κίνηση που εκνεύρισε την Ελένη Μενεγάκη: Τι έκανε ο Άγγελος Λάτσιος και έφερε δάκρυα στην Λάουρα