Aπό το Fame Story στο Μονακό: Η νέα ζωή της Φωτεινή Τσιτσιγκού 20 χρόνια μετά το reality

Την Φωτεινή Τσιτσιγκού, την γνωρίσαμε, μέσα από την συμμετοχή της στο «Fame Story», η οποία είχε πάρει μέρος σε πολύ μικρή ηλικία.

Χαρακτηριστικά, μας έχει μείνει με τον καβγά που έκανε με την Άσπα Τσίνα, η οποία ήταν πρώτο θέμα.

Η ζωή της σήμερα

Στην κάμερα της εκπομπής Happy Day, μίλησε μετά από 20 χρόνια απουσίας και αποκάλυψε τον λόγο που εξαφανίστηκε.

«Έχετε να με δείτε 20 χρόνια. Θέλω να δώσω χρόνο στον εαυτό μου. Δεν πρέπει να είμαστε μόνο μαμάδες και σύζυγοι. Αγαπώ το τραγούδι και μου αρέσει να είμαι στην πίστα και να τραγουδώ, αλλά δεν μπορώ τα γύρω γύρω», δήλωσε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day».

Και πρόσθεσε: «Το σκηνικό με την Άσπα στο Fame Story με κυνηγάει ακόμα. Τότε ήμασταν μικρά κορίτσια και πάνω στα νεύρα λέμε και κάτι. Ακόμα και σήμερα μου λένε, “τι της έχω κάνει;” Δεν είχα πει στον μπαμπά μου ότι θα πάω στο Fame Story. Δεν μας άφηνε καν να δούμε Big Brother και ξαφνικά με είδε μπροστά του στην τηλεόραση».

Και κλείνοντας ανέφερε: «Αυτή τη στιγμή κάνω μια ήσυχη και οικογενειακή ζωή. Ο άντρας μου ασχολείται με τα ναυτιλιακά και λείπαμε στο εξωτερικό, στο Μονακό. Ο γάμος έγινε στη Γαλλία και μείναμε εκεί τέσσερα χρόνια».

Related posts

Λίγες μέρες μετά το διαζύγιο: “Προχώρησε” στη ζωή της η Τατιάνας Μπλάτνικ, έκανε το επόμενο βήμα για 1η φορά

Η Άννα Φόνσου παραμένει όμορφη και σικ στα 84 της: Η νέα της εμφάνιση είναι ο ορισμός της κομψότητας

Θέα που κόβει την ανάσα: Αυτό είναι το πολυτελές σπίτι που μένουν Τούνη – Αλεξάνδρου στις Σεϋχέλλες…. για γερά πορτοφόλια