Από τη λάμψη των καλλιστείων, στα πρόβατα: Η Μις Γιανγκ Έφη Κασσοπούλου έγινε βοσκοπούλα σε χωριό της Πρέβεζας

Για την απόφαση της να αφήσει την Αθήνα και να μείνει μόνιμα στην επαρχία, μίλησε η πρωήν Miss Young, στην, Έφη Κασοπούλου, το πρωί της Τετάρτης 7/2, στην κάμερα της εκπομπής Ελένη, η οποία έκανε την εμφάνισή της μέσα από αρκετό διάστημα που έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Οι δηλώσεις της Έφης Κασοπούλου

«Σε ηλικία 16 ετών με κατεύθυνε η σχολή, όπου βρισκόμουν, στο να πάω στα καλλιστεία το 1982 και να πάρω τον τίτλο της Σταρ Ελλάς. Πήρα όμως τον τίτλο της Μις Γιανγκ. Σταρ Ελλάς τότε βγήκε η η Τίνα Ρούσσου και Μις Ελλάς η Ανθή Πριοβόλου. Ήταν μια όμορφη εμπειρία. Τα καλλιστεία τότε δεν εμφανίστηκαν στην τηλεόραση γιατί το κίνημα των φεμινιστριών τα μπλοκάρισε. Μετά τα καλλιστεία συνέχισα να δουλεύω σαν χορεύτρια σε μαγαζιά.


Παντρεύτηκα, έκανα μια κόρη και έχω τέσσερα μικρά εγγονάκια που τα υπεραγαπώ. Την απόφαση να αφήσω την Αθήνα για να πάω στην επαρχεία την πήρα όταν είδα έγκυο την κόρη μου στο πρώτο της παιδί. Δεν με κρατούσε τίποτα πλέον στην Αθήνα, ήθελα να γυρίσω για να είμαι κοντά τους και έτσι τα εγκατέλειψα όλα… Δεν το πολυσκέφτηκα. Ήταν αυθόρμητο.

Έχω κάποιες φίλες και κάποιους φίλους εδώ, συναντιόμαστε, τρώμε κάποιο φαγητό και δεν νιώθω μοναξιά. Έχω την καλύτερη παρέα εδώ» ανέφερε μεταξύ άλλων.






Related posts

“Για να έφυγε κι αυτή από δίπλα του”: Μαθεύτηκε ο αληθινός λόγος που φεύγουν όλες από την εκπομπή του Παπαδάκη

Ντύθηκαν απλά, γιορτάζουν τα 20 χρόνια τους: Ο Βασιλιάς Φελίπε με τη Λετίθια και τις κούκλες γαλαζοαίματες κόρες του

Σαν τη μεγάλη τους αδερφή: Η Σοφία Παυλίδου έκανε top μαλλί και δείχνει συνομίλικη με τους γιους της