Από τα σαλόνια στα αλώνια: Ο φλογερός έρωτας Βανδή Μπισμπίκη, η γνωριμία και η συγκατοίκηση από τα νότια στα Εξάρχεια

Ο έρωτας της Δέσποινα Βανδή με τον Βασίλη Μπισμπίκη, τους τελευταίους μήνες ήταν No1 θέμα σε όλες τις ψυχαγωγικές εκπομπές, η σχέση με τον καιρό ολοένα και δυναμώνει.

Όλοι όσοι τους συναναστρέφονται, μιλούν για έναν παθιασμένο έρωτα που ξεκίνησε όταν ο ηθοποιός διεκδίκησε το ενδιαφέρον της Δέσποινας Βανδή γνωρίζοντάς την για πρώτη φορά στο εξοχικό του καλού φίλου και των δύο, τον Λάκη Λαζόπουλου, στην Πάρο.

Πως από κοινοί γνωστοί κατέληξαν σε ένα από τα πιο hot ζευγάρια της πόλης

Παρ’ όλο που αρχικά εκείνη έδειξε κολακευμένη, ήταν αρκετά δύσπιστη και κρατημένη στην αρχή, όπως λέγεται. Όμως, αργότερα, όταν εκείνος συνέχισε να δείχνει το ενδιαφέρον του, με πολλή υπομονή και διακριτικότητα, άρχισε και εκείνη να εξετάζει το όλο θέμα.

«Αν δεν ήταν 100% σίγουρη για τα αισθήματά της, δεν θα έκανε δημόσια εμφάνιση με τον αγαπημένο της. Δεν λειτούργησαν με πρόγραμμα, δεν προσδιόρισαν ποτέ πώς και πότε θα το ανακοινώσουν. Δεν διαφημίζουν τη σχέση τους, αλλά δεν θέλουν και να κρύβονται. Είναι πάρα πολύ ευτυχισμένοι και ζουν τον έρωτά τους σαν δύο κανονικοί άνθρωποι που οι δρόμοι τους ήταν μοιραίο να συναντηθούν» λέει ΟΚ! άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού.

«Το μποέμ στοιχείο του χαρακτήρα του και η αυτοπεποίθηση –χωρίς ίχνος έπαρσης– που διέθετε της άρεσαν πάρα πολύ. Όσο η Δέσποινα Βανδή γνώριζε τον Βασίλη Μπισμπίκη καλύτερα, τόσο τον ερωτευόταν. Και εκείνος όμως δεν φοβόταν ποτέ τις λέξεις, δεν δίσταζε ποτέ να της πει όσα ένιωθε για εκείνη» αποκαλύπτουν τα ίδια πρόσωπα από το περιβάλλον τους. Έχοντας βγει και οι δύο από δύο γάμους και έχοντας αποκτήσει και παιδιά, ήθελαν να είναι πολύ προσεκτικοί στις επόμενες επιλογές τους. Πρόσωπο από το περιβάλλον τους μάλιστα τονίζει:

«Και οι δύο αγαπούν πολύ τα παιδιά τους και δεν θα ήθελαν να κάνουν ποτέ κάτι που θα τα πλήγωνε. Ειδικά εκείνη, έχοντας τη Μελίνα και τον Γιώργο στην εφηβεία, είχε φροντίσει να τους μιλήσει πρώτα με μεγάλη ειλικρίνεια – όπως εξάλλου έκανε πάντα. Δεν θα ρίσκαρε ποτέ να μάθουν για τη νέα σχέση της από δημοσιεύματα».

Το ζευγάρι για την ώρα δεν μένει μαζί.

Η Δέσποινα μένει στο σπίτι της στην Βούλα, παρέα με τα παιδιά της ενώ ο Βασίλης Μπισμπίκης μένει στα Εξάρχεια. Φυσικά οι κοινές τους στιγμές είναι αμέτρητες και αυτό δεν χρειάζεται να βγει προς τα έξω!

Related posts

«Θα μείνω μπακούρι για μία ζωή; Παναγία μου» – Η αντίδραση της Καινούργιου όταν έμαθε ότι το όνομα της δεν σβήστηκε από το παπούτσι της Ελέτσι

Αλέξανδρος Σκουρλέτης για Αφροδίτη Λιάντου: “Τώρα δε θα γίνει γάμος, αλλά εννοείται ότι στο μέλλον θέλω”

Έφη Σαρρή: «Είχα ζητήσει από τον Αη Βασίλη έναν κούκλο μεγάλο και μου τον έφερε»