Από τα reality στην αποθέωση: 12 διάσημοι Έλληνες που μοιάζουν αγνώριστοι στην πρώτη τους εμφάνιση στην τηλεόραση

Το Fame Story ήταν ένα από τα πρώτα ριάλιτι που παίχτηκαν στη χώρα μας και το τηλεοπτικό κοινό το λάτρεψε. Τις χρονιές εκείνες, πολλά νέα παιδιά κατάφεραν να αναδείξουν το ταλέντο τους στο τραγούδι και μετά από το show να κάνουν καριέρα, κάποιοι μάλιστα είναι γνωστοί μέχρι και σήμερα.

Fame Story 1

Στο Fame Story 1 που προβλήθηκε από τις 30 Σεπτεμβρίου 2002 έως 31 Δεκεμβρίου 2002 νικητής ήταν ο Νότης Χριστοδούλου. Τη δεύτερη θέση πήρε ο Γρηγόρης Πετράκος, ενώ ο Θάνος Πετρέλης βγήκε τρίτος.

Fame Story 2

Το Fame Story επέστρεψε στις 14 Μαρτίου 2004 και τελείωσε στις 28 Ιουνίου 2004. Νικήτρια ήταν η Καλομοίρα, η Ραλλία Χρηστίδου κατέκτησε τη δεύτερη θέση. Ενώ ο Κώστας Καραφώτης βγήκε τρίτος.

Fame Story 3

Το Fame Story επέστρεψε και για τρίτη σεζόν στις 10 Οκτωβρίου 2004 και διήρκησε έως τις 3 Απριλίου 2005. Ο Περικλής Στεργιανούδης κέρδισε τον διαγωνισμό με τον Γιώργο Λιανό να βγαίνει δεύτερος και ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης τρίτος.

Fame Story 4

Τελευταία φορά είδαμε το Fame Story το 2006. Η τέταρτη σεζόν ξεκίνησε στις 19 Φεβρουαρίου 2006 και τελείωσε στις 28 Ιουνίου 2006. Νικητής ήταν ο Λεωνίδας Μπαλάφας. Τη δεύτερη θέση πήρε η Βασιλική Καπάκου και την τρίτη η Μικαέλλα Χατζηεφραίμ.

Κωνσταντίνος Αργυρός, Ραλλία Χρηστίδου και Μάρω Λύτρα. Ανήκουν επίσης στους διάσημους που απέκτησαν φήμη από το γνωστό ριάλιτι.

Related posts

Χαμογελάνε από ψηλά οι γονείς του: Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Δείτε την αγγελία γάμου

Ακομπλεξάριστη η Ελένη Μενεγάκη: Ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ και μας δείχνει τις ρυτίδες στο πρόσωπό της

«Θα ερχόμουν Σεϋχέλλες αλλά δεν έχουν κοκορέτσι….»: Σάλος κάτω από την ανάρτηση της Ιωάννα Τούνη – Επικές απαντήσεις