Από μικρή φαινόταν ότι θα γίνει πριγκίπισσα: Η σχολική φωτογραφία της Νταϊάνα και η τραγική ιστορία που δεν έμαθε ποτέ

Ένα τρυφερό throwback έκανε ο αδελφός της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Τσαρλς Σπένσερ με μία γλυκιά ανάμνηση από τα σχολικά τους χρόνια.

Ποζάρει μαθητριούλα!

Πανέμορφη μαθήτρια η πριγκίπισσα Νταϊάνα: Η πρώτη μέρα στο σχολείο και η τραγική ιστορία που ίσως να μην έμαθε ποτέ
Σε αυτή τον είδαμε να ποζάρει δίπλα στην αδερφή του, στην πρώτη του μέρα στο σχολείο.

Η σπάνια φωτογραφία είναι τραβηγμένη τον Σεπτέμβριο του 1968 και την ανέβασε με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του βιογραφικού βιβλίου όπου έχει περιγράψει τους εφιάλτες που έζησε ως μαθητής.

Στη φωτογραφία τα δύο αδέλφια φορούν τις στολές του ιδιωτικού σχολείου τους, με κόκκινα σακάκια με σιρίτια, κοντή φούστα για το κορίτσι και βερμούδα για το αγόρι και γκρι ψηλές κάλτσες.

Ο Σπένσερ αποκάλυψε ότι θυμάται εκείνη την ημέρα όπου φωτογραφήθηκε με την αδελφή του λίγο πριν τους πάει ο πατέρας τους στο σχολείο Silfield το οποίο χαρακτηρίζει ως “ένα πραγματικά όμορφο δημοτικό σχολείο”.

“Η πρώτη μου μέρα στο σχολείο, τον Σεπτέμβριο του 1968: ο πατέρας μου τράβηξε αυτή τη φωτογραφία με εμένα και την αδερφή μου, Νταϊάνα, λίγο πριν μας πάει με το αυτοκίνητο στο Σίλφιλντ, ένα πραγματικά υπέροχο δημοτικό σχολείο στο Νόρφολκ. Διευθύντρια ήταν η δεσποινίς Jean Lowe, μια ζεστή και στοχαστική κυρία που αγαπούσε τα αγόρια και τα κορίτσια της. Ήμουν εκεί μέχρι το 1972, όταν πήγα στο μέρος που αποκαλώ στα απομνημονεύματά μου “Ένα Πολύ Ιδιωτικό Σχολείο” γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Δείτε την ανάρτηση

Related posts

Αντί να κοιτούν τους σταρ του Χόλιγουντ, κοιτούσαν εκείνη: Η Βίκυ Καγιά στις Κάννες, έκλεψε τη δόξα από όλους

Έκλεψε τη δόξα των Χολυγουντιανών σταρ: Η Τόνια Σωτηροπούλου στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν

Έκλεψε τη δόξα από τους σταρ του Χόλιγουντ: Η Δούκισσα Νομικού στις Κάννες, τους έκανε όλους να μιλάνε γι’αυτήν