Απειλεί ξανά με μηνύσεις: Εξαλλος ο Πέτρος Φιλιππίδης με την Τατιάνα Στεφανίδου

Την ενόχληση του Πέτρου Φιλιππίδη για το τηλεοπτικό συνεργείο της Τατιάνας μεταφέρει ο δικηγόρος του !

Το ρεπορτάζ

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου, ο καλλιτέχνης που έχει καταδικαστεί για δύο απόπειρες βιασμού μένει σε πολυκατοικία στο κέντρο της Αθήνας, με το διαμέρισμα να βρίσκεται κοντά στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα, όπου πρέπει να εμφανίζεται κάθε μήνα.

Το ρεπορτάζ, σύμφωνα με τον Μιχάλη Δημητρακόπουλο, άφηνε ερωτήματα για το αν ο Πέτρος Φιλιππίδης μένει στη διεύθυνση που έχει δηλώσει ως προσωρινό τόπο κατοικίας στις Αρχές καθώς και για τις ώρες εμφάνισής του στο αστυνομικό τμήμα.

Ο γνωστός δικηγόρος σημείωσε ότι δεν δόθηκε καμία άδεια στο συνεργείο της εκπομπής του Alpha “να χτυπάει τα κουδούνια για να βρει που μένει ο Φιλιππίδης” και τόνισε ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης έχει αναστατωθεί, στενοχωρηθεί και ενοχληθεί από το συμβάν.

“Είχαν κάνει κατάληψη στον χώρο 5-6 ώρες”

Την ίδια ώρα, άφησε αιχμές κατά της εκπομπής της Τατιάνας Στεφανίδου που δημοσιοποίησε τον τόπο κατοικίας του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς -όπως είπε- στο παρελθόν και το σπίτι του στο Ψυχικό και το πατρικό του “είχαν γίνει στόχος επιθέσεων από αγνώστους”. “Η αγωνία του είναι αν αύριο δεχτεί μια επίθεση την ώρα που θα βγει από το σπίτι του ποιος θα τον προστατεύσει;” τόνισε ο δικηγόρος.

Ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υποστήριξε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου έκανε λάθος και εξέθεσε σε κίνδυνο τον Πέτρο Φιλιππίδη “που τηρεί ευλαβικά” τους όρους αποφυλάκισής του.

Ανακοίνωσε δε ότι ο ηθοποιός “θα στραφεί νομικά και κατά της Στεφανίδου και κατά της ρεπόρτερ και θα πάει και στο ΕΣΡ”, ωστόσο θα δώσει την υπόθεση σε άλλο δικηγορικό γραφείο, καθώς ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι δεν μπορεί να την αναλάβει καθώς είναι δικηγόρος της γνωστής παρουσιάστριας και του συζύγου της, Νίκου Ευαγγελάτου για χρόνια.

Τέλος, επισήμανε ότι μέχρι στιγμής ο πελάτης του δεν έχει καταθέσει αγωγή ή μήνυση κατά της Πηνελόπης Αναστασοπούλου. “Το αξιολογεί ο Πέτρος Φιλιππίδης. Μπορεί και να το κάνει. Δεν το ξέρω ακόμα” ανέφερε.

Related posts

Χρυσοχέρα η Ζέτα Μακρυπούλια: Μπήκε στην κουζίνα, έβαψε κόκκινα αυγά και μαγείρεψε φασολάδα!

«Μου λείπεις τόσο πολύ»: Ραγίζει καρδιές η Μαρία Μενούνος για την μητέρα της 3 χρόνια από το θάνατο της

Μόλις χώρισε, ξανά παντρεύεται: Ξανά νυφούλα η Αθηνά Οικονομάκου – «Bride to be»