Απαστράπτουσα: Έκλεψε όλα τα βλέμματα η μητέρα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με μπλε μακρύ φόρεμα στο γάμο της κόρης της

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα: Η εντυπωσιακή μητέρα της λαμπερής Κωνσταντίνας επέλεξε το ιδανικό λουκ για το γάμο του ζευγαριού. Κομψή και σικάτη, συνόδευσε την κόρη της στο λαμπερό event με μακρύ μπλε φόρεμα που κέρδισε τις εντυπώσεις.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μητέρα: Η εντυπωσιακή εμφάνιση

Με τα ιερά δεσμά του γάμου παντρεύτηκαν χθες 2/10 η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος κάτω υπό άκρα μυστικότητα, με την πρώτη μάλιστα να συγκινείται κατά τη διάρκεια της τελετής, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος που τους πάντρεψε. Η εκπομπή Super Κατερίνα βρέθηκε εκεί (δείτε εδώ τις ευχές της Κατερίνας Καινούργιου για το ζευγάρι) και απαθανάτισε τους καλεσμένους, τον στολισμό και την οικογένεια των νεόνυμφων. Όπως είδαμε, ο γαμπρός επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι, ενώ εξίσου εντυπωσιακές ήταν και η μαμά και η αδερφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου. Εκείνοι μάλιστα που υπέγραψαν ήταν ο πατέρας του γαμπρού και μια φίλη τους, η οποία προέρχεται από τον χώρο της εστίασης. Ο στολισμός στο Δημαρχείο ήταν λιτός με λευκά λουλούδια.

«Ήταν μια ξεχωριστή στιγμή κυρίως για τα δύο νέα παιδιά. Φρόντισαν με τον πιο εξαιρετικό τρόπο να παραμείνει αυτός ο γάμος ένα μυστικό, μια δική τους στιγμή. Ήταν πολύ λαμπεροί και ευτυχισμένοι. Οι γονείς και τα αδέρφια τους ήταν παρόντες. Η όλη διαδικασία κράτησε περίπου πέντε με δέκα λεπτά.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συγκινήθηκε. Όπως μου είπαν μετά τη γέννηση του παιδιού τους θα ακολουθήσει και θρησκευτικός γάμος. Όταν βλέπεις δυο ανθρώπους συνειδητοποιημένα να ενώνουν τη ζωή τους, να είναι ευτυχείς και να το πιστεύουν ακράδαντα αυτό που κάνουν στη ζωή τους, πραγματικά χαίρεσαι» αποκάλυψε ο Δήμαρχος Βούλας, Βάρης, Βουλιαγμένης.

Related posts

Ανάσταση με άρωμα Eurovision! Η Παπαρίζου ποζάρει με Φωκά, Αλευρά-Ζερόμ από το Μάλμε

Τέλος το κρυφτούλι: Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη & οι δεκάδες επικές αντιδράσεις

Έγινε το θαύμα της Μεγάλης Εβδομάδας: Η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα ανακοίνωσε τα ευχάριστα