Απασφάλισε η Αθηνά Οικονομάκου:Η αποστομωτική απάντηση σε hater έβαλε τα πράγματα στη θέση τους

Αθηνά Οικονομάκου: Η γνωστή ηθοποιός που εκτός από την τηλεόραση ασχολείται με την επιχείρηση της, είναι παντρεμένη με τον γνωστό επιχειρηματία Φίλιππο Μιχόπουλο και μαζί έχουν αποκτήσει δύο αγγελούδια, τον Μάξιμο και τη μικρή Σιέννα. Η νεαρή μαμά αγαπά να δημοσιεύει φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, τη δουλειά και φυσικά τις διακοπές της τους καλοκαιρινούς μήνες.

Αθηνά Οικονομάκου: Το περιστατικό με τους haters στο instagram

Η γνωστή ηθοποιός, Αθηνά Οικονομάκου, διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή και την δουλειά της. Ωστόσο, δεν είναι λίγες οι φορές που διάφοροι ακόλουθοί της σπεύδουν να της σχολιάζουν αρνητικά και επιθετικά, με την ηθοποιό μάλιστα να μην διστάζει να τους απαντά.

Το σχόλιο που δέχτηκε η Αθηνά Οικονομάκου και η απάντησή της
Αυτό έγινε και τώρα, με αφορμή τις πολλές φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει από τις καλοκαιρινές της διακοπές. Συγκεκριμένα, ένας διαδικτυακός της φίλος έγραψε κάτω από μια φωτογραφία της: «Sorry κιόλας αλλά πραγματικά έχετε κουράσει με όλα αυτά. Ασχοληθείτε και με κάτι πιο σοβαρό ρε γ@@@@@ έλεος πια».

Ωστόσο, η Αθηνά Οικονομάκου επέλεξε να μην αφήσει αναπάντητο αυτό το σχόλιο γι’ αυτό και έγραψε: «Είστε ελεύθερη να πάτε σε άλλα προφίλ να ξεκουραστείτε. Στο καλό».

Related posts

“Έφερα το ελληνικό Πάσχα στην Αμερική”: Η Εβελίνα Νικολίζα ποζάρει με μαύρο μαγιό και οι άνδρες πέφτουν ξεροί

“Παναγία μου ασχολίαστο!” Αυτή είναι η τελευταία επιθυμία της Άννας Παναγιωτοπούλου μετά θάνατον

Έγινε 18, μοιάζει με μοντέλο του εξωτερικού! Η κόρη της Μαρίνας Βερνίκου θυμίζει την Βίκυ Καγιά στα νιάτα της