Αντωνά: «Εύχομαι στον Άρη Σοϊλέδη τα καλύτερα και καλό καλοκαίρι! Αποφάσισα να είμαι ταπεινή στα προσωπικά μου»

Η Μαρία Αντωνά, μιλώντας στις κάμερες των πρωινών ψυχαγωγικών εκπομπών το βράδυ της Τετάρτης 12 Ιουνίου, έκανε δηλώσεις σχετικά με την προσωπική της ζωή. Η ραδιοφωνική παραγωγός ερωτήθηκε για τα πρόσφατα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.

΄Οσα ανέφερε

Αρχικά, ανέφερε: «Παιδιά είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ όμορφα, πολύ χαρούμενη. Έχω περάσει πολύ ωραία όλο αυτό το χρονικό διάστημα και το μαύρισμά μου είναι από τον Άγιο Δομίνικο», ενώ όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία που δημοσιοποιήθηκε, στην οποία απεικονίζεται να είναι στη θάλασσα με τον Γιώργο Λιάγκα, σημείωσε:

«Σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Με ρωτάτε συνέχεια γι’ αυτό. Επειδή όλο το διάστημα που με γνωρίζετε, έχω απασχολήσει αρκετά με τα προσωπικά μου, έχω αποφασίσει να είμαι πιο ταπεινή και πιο low profile στο κομμάτι αυτό».

«Δεν έχω να σχολιάσω κάτι για τον Άρη Σοϊλέδη, εύχομαι σε εκείνον τα καλύτερα και σε όλον τον κόσμο. Και καλό καλοκαίρι» πρόσθεσε επίσης η Μαρία Αντωνά όταν ρωτήθηκε και για τη σχέση του πρώην συντρόφου της.

Η ραδιοφωνική παραγωγός απάντησε πως θα ζητούσε τις συμβουλές του Γιώργου Λιάγκα για μια εκπομπή αργά τη νύχτα, όπως θα έκανε και με κάθε άλλο επιτυχημένο πρόσωπο. Όταν ερωτήθηκε για το Q&A του Άρη Σοϊλέδη και τις απαντήσεις που έδωσε, ανέφερε πως δεν το παρακολούθησε. Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους και αποχώρησε από τις κάμερες.


Related posts

Τον τίμησε και με το παραπάνω: Η κίνηση της Άντζελας Γκερέκου στο μνημόσυνο του Τόλη που λίγοι πρόσεξαν

“Ποιο διαζύγιο ρε παιδιά;” Ερωτευμένοι όσο ποτέ Τζώρτζογλου – Μαριόλα, πήγαν έτσι για μπάνιο και έγιναν θέαμα

“Ήταν σαν σκηνή πολέμου” Η ανάρτηση της Φωτεινής Δάρρα μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου