Αντίνοος Αλμπάνης – Σάστισε η Ελεονώρα Μελέτη με την εξομολόγησή του: «Με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα»

«Θα μπορούσες να κιτρινίσεις την εκπομπή, να την κάνεις φτηνή και να λειτουργήσεις προς όφελος της τηλεθέασης, αλλά εσύ ήσουν απέναντί μου άνθρωπος», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» ήταν

«Με την Ελεονώρα βρεθήκαμε το καλοκαίρι στην Πάρο, ένα απόγευμα σε ένα ωραίο εστιατόριο και χαιρετηθήκαμε. Θέλω να πω κάτι που δεν της το είπα, γιατί είναι από αυτά που έχουν μεγαλύτερη αξία να τα λες δημόσια. Στην πιο δύσκολη τηλεοπτική μου στιγμή, που επέλεξα να βγω και να μιλήσω για ένα προσωπικό θέμα, το έκανα στη δική σου εκπομπή και δεν το μετάνιωσα στιγμή. Στάθηκες απέναντί μου με πάρα πολλή αξιοπρέπεια, πάρα πολλή ανθρωπιά, ενώ θα μπορούσες να το εκμεταλλευτείς με κάθε τρόπο.

Θα μπορούσες να κιτρινίσεις την εκπομπή, να την κάνεις φτηνή και να λειτουργήσεις προς όφελος της τηλεθέασης… Κι εσύ ήσουν απέναντί μου άνθρωπος! Είσαι υπόδειγμα δημοσιογράφου, σε ευχαριστώ πολύ και θα είμαι αιώνια διαθέσιμος και ευγνώμων για σένα», είπε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Η Ελεονώρα Μελέτη είπε, μεταξύ άλλων: «Σε ευχαριστώ και με τιμάς ιδιαίτερα, δεν το περίμενα. Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, με αιφνιδίασες και δεν το περίμενα».

Related posts

Εξάγουμε πολιτισμό: Η Πέγκυ Τρικαλιώτη χορεύει τσιφτετέλι σε τουριστικό λεωφορείο με φόντο την… Όπερα της Βιέννης!

Μονόχρωμους τόνους, minimal διακόσμηση: Το μοντέρνο σπίτι του Πυγμαλίων Δαδακαρίδη & ο συγκάτοικος του ο Μάρλεϊ

Τελικά υπάρχουν άγγελοι; – Η πλήρης μεταμόρφωση Σπαλιάρα-Κουλιανού για τις ανάγκες φωτογράφησης