Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επιστρέφει στην τηλεόραση η παρουσιάστρια που μάχεται με τον καρκίνο

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Η παρουσιάστρια ανεβαίνει τον δικό της προσωπικό Γολγοθά και δίνει τη μάχη της με τον καρκίνο. Πίσω στα καθήκοντά της στην τηλεόραση επέστρεψε μοιράζοντας χαμόγελα και θυμίζοντας μας πως η ελπίδα είναι πάντα ζωντανή και πως η ζωή θέλει αγώνα.

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες

H Αντιγόνη Ανδρεάκη, η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος από την Κρήτη, η οποία δίνει τη δική της μάχη με τον καρκίνο επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες. Πιο συγκεκριμένα, έκανε πρεμιέρα σε νέα ώρα με την εκπομπή Live με την Αντιγόνη της Τηλεόρασης CRETA. Με χαμόγελο, αισιοδοξία, πείσμα και δύναμη ψυχής, η Αντιγόνη Ανδρεάκη καλησπέρισε το κοινό της Κρήτης στις 20.45, ενώ σύντομα ετοιμάζει και δεύτερη εκπομπή.

Αντιγόνη Ανδρεάκη: Μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για τον αγώνα της

Η Αντιγόνη Ανδρεάκη είχε μιλήσει στο T-live και στην Τατιάνα Στεφανίδου για τη μάχη της με τον καρκίνο. «Θέλω να πω στις γυναίκες που αντιμετωπίζουν κάτι τέτοιο να έχουν δύναμη, να μη φοβούνται, πονάει και πονάει και η απώλεια ενός τμήματος του σώματός σου και γνωρίζοντας πως θα ακολουθήσει μια σειρά επεμβάσεων μέχρι την αποκατάσταση, είναι ένα κομμάτι που συμβολίζει την θηλυκότητά σου, αναφέρομαι στον καρκίνο του μαστού. Βλέπεις τον εαυτό σου να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο, όλα αυτά σε μια πρόχειρη μεταμόρφωση», εξομολογήθηκε.

Τέλος η 47χρονη δημοσιογράφος ξέσπασε σε δάκρυα μιλώντας για την κόρη της η οποία βρίσκεται δίπλα της διαρκώς σε όλο αυτόν τον αγώνα: «Μεγαλώνοντας αν θέλω να θυμάται κάτι απ΄όλο αυτό είναι πως η μαμά της έδωσε μια μάχη, αλλά έμεινε εδώ, δεν έφυγε. Όπως είχα χάσει εγώ τον δικό μου πατέρα. Όλο αυτό που κάνω τώρα να θυμάται ότι το πέρασα μαζί της, δεν ξαπλώσαμε. Είπα στον εαυτό μου ότι έχουμε πολλά ακόμα», εξομολογήθηκε στην κάμερα της εκπομπής T-live.

Related posts

«Για αυτό δεν έκανα παιδιά»: Σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνα Λέχου & η αποκάλυψη για το γάμο που δεν γνωρίζαμε

Τις «έσβησε» όλες: Η Ελένη Μενεγάκη λέει «όχι» σε ρετούς και φίλτρα , ποζάρει άβαφη και φυσική & αποθεώνεται

Κοστίζει όσο ένα διαμέρισμα: Το πανάκριβο αξεσουάρ του Snik έκανε όλους να κοιτάνε τα.. χέρια του