Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η τελετή του γάμου δεν με ενδιαφέρει. Δεν έχω βάλει νυφικό και ούτε θα βάλω.»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη και την κοινή τους πορεία ως σήμερα στη ζωή και στη δουλειά.

Οι δηλώσεις της για το γάμο

Στη συνέχεια, για τον γάμο της με τον Φάνη Μουρατίδη αλλά και για τη συνολική έννοια του γάμου, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δήλωσε: “Έχουμε παντρευτεί με πολιτικό γάμο, δεν έχω βάλει νυφικό και δεν νομίζω να βάλω. Καταρχάς δεν μου αρέσουν τα νυφικά σαν ρούχα. Δεν είμαι γαμοφοβική, δεν μου αρέσει η αίσθηση, η σύμβαση αυτή. Η σύμπραξη των ανθρώπων μου αρέσει, η τελετή δεν με ενδιέφερε ποτέ“.

Υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους; Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους απάντησε πάνω σε αυτό: “Υπάρχει ανταγωνισμός είτε θέλεις είτε όχι όταν προέρχεστε από τον ίδιο χώρο εργασίας. Όταν είχα γεννήσει, δούλευε μόνο ο Φάνης. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι αυτό μέσα μου με πείραζε“.

Για την πεθερά της

«Υπήρχαν εποχές που μόλις είχα γεννήσει και δεν δούλευα. Δούλευε μόνο ο Φάνης, αυτό μέσα μου με πείραζε, μετά το ξεπέρασα. Ήμουν ενεργή στη δουλειά και ξαφνικά σε μια μέρα έμεινα σπίτι. Αυτό τότε με είχε πειράξει», είπε για την περίοδο που έγινε μητέρα.

«Η πεθερά μου είναι μια καταπληκτική πεθερά και μαμά. Την αγαπάω πάρα πολύ και δεν το λέω έτσι, το εννοώ, την αγαπάω πολύ. Μακάρι κι εγώ να αγαπηθώ έτσι, το εύχομαι γιατί θα αργήσει λίγο αυτό τα παιδιά είναι μικρά ακόμα».

Ένα ταξίδι στα Χανιά, τους έφερε πιο κοντά: “Είχαμε πάει στα Χανιά για τα γυρίσματα της σειράς “Μπαμπά μην τρέχεις” μαζί με τον σκηνοθέτη, οι τρεις μας. Φτάνοντας, κάτι είχε γίνει με το ξενοδοχείο που δεν θυμάμαι και δεν υπήρχαν δωμάτια και μείναμε σε μια σοφίτα που είχε δύο δωμάτια, εγώ με τον Φάνη μείναμε στο ίδιο δωμάτιο περίπου, ήταν λες και το έκανε ο σκηνοθέτης μας επίτηδες“.

Related posts

Άγιος Έρωτας: Γυναικάρα η Παπουτσάκη στα πρώτα πλάνα από τα γυρίσματα της νέας σειράς, όλοι κοιτούσαν εκείνη

“Το βασιλικό μωρό” Έτσι υποδέχθηκαν στο σπίτι την Ιωάννα Μελωδία ο Μαυρικίου με την Ιλάειρα Ζήση

“Έχω κλειθροφοβία” Η αποκάλυψη του Good Job Nicky για το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί