Ανησυχία για τον Κωσταντίνο Εμανουήλ: Ακύρωσε τον αρραβώνα του , τι δήλωσε ο ίδιος για τα σύννεφα στη σχέση του

Ο beaty artist και πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης Survivor, ανακοίνωσε στους ακόλουθους του στο Instagram ότι ο αρραβώνας του με την σύντροφο του Νάνσυ, ακυρώθηκε.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από το Instagram του ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, ο αρραβώνας του με τη σύντροφό του Νάνσυ δε θα πραγματοποιηθεί.

Ο beauty artist μέσα από δυο Instagram stories αποκάλυψε πως επρόκειτο να ταξιδέψουν το Λονδίνο, όπου θα γινόταν ο αρραβώνας τους, κάτι το οποίο ακυρώθηκε, μιας και ο ίδιος όπως ανέφερε: “δεν είναι σίγουρος για κάποια πράγματα”.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Εμμανουήλ

“Έχω δεχτεί εκατοντάδες μηνύματα για ποιο λόγο έχω διαγράψει τη φωτογραφία μου με τη Νάνσυ. Όπως όλα τα ζευγάρια, έτσι και εμείς είχαμε κάποιες διαφωνίες και χωρίς να θέλω να πω περισσότερα, απλά κατέβασα τη φωτογραφία. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας και όταν είμαι έτοιμος θα σας πω περισσότερα.

Σε δυο μέρες θα έφευγα για Λονδίνο για να γίνει ο αρραβώνας μας εκεί, κάτι το οποίο προφανώς ακύρωσα την τελευταία στιγμή γιατί αυτές οι διαφωνίες με έκαναν να σκεφτώ λίγο πιο καθαρά κάποια πράγματα… Θέλω να είμαι ξεκάθαρος και ειλικρινής πριν κάνω κάτι για το οποίο τελικά δεν είμαι σίγουρος επειδή με ρωτάτε πολλά. Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. Να είστε καλά για την αγάπη σας”, έγραψε ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ.

Related posts

Έτσι ξεπερνά τον χωρισμό από τον Σοϊλέδη: Στο Ντουμπάι η Μαρία Αντωνά με κούκλο Έλληνα

“Με σορτς εκείνη, με ασορτί μπουφανάκια τα παιδιά”: Το οικογενειακό ταξίδι της Τσιμτσιλή στη Γαλλική Ριβιέρα

Κούνια για τα εγγόνια, ξύλινα παραθυράκια: Αυτό είναι το σπίτι που μεγάλωσε η Φαίη στο Κιλκίς