Ανήσυχη η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Πήγαινα συχνά στα σπίτια της Κιβωτού»-Τι φοβάται

Η γνωστή παρουσιάστρια Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι πολύ αγαπητή στο τηλεοπτικό κοινό και μας κρατάει κάθε μέρα συντροφιά με την ομάδα της μέσα από την εκπομπή της. Αυτή τη φορά τοποθετήθηκε για το θέμα της Κιβωτού και τις καταγγελίες για τους βασανισμούς και όχι μόνο, παιδιών, που έχουν έρθει στο φως τις τελευταίες ημέρες.

Τι δήλωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η παρουσιάστρια επισκεπτόταν συχνά την Κιβωτό του Κόσμου και αγωνιούσε να μην γίνουν θύματα αυτής της ιστορίας τα παιδιά της δομής.

«Με είδατε πολύ συναισθηματικά φορτισμένη στην αρχή της εβδομάδας, γιατί πήγαινα συχνά στα σπίτια της Κιβωτού του Κόσμου. Είχα αγωνία μην δηλητηριαστούμε όλοι από αυτή την τοξικότητα των ημερών και τελικά αυτοί που θα το “πληρώσουν” –πέρα από τους υπευθύνους που αυτοί να το πληρώσουν και να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν με την αυστηρότερη των ποινών- να είναι τα παιδιά. Μην είναι θύματα αυτής της ιστορίας και τα παιδιά» είπε η παρουσιάστρια.

«Την προηγούμενη Παρασκευή αρχίσαμε να συζητάμε το θέμα και είναι Τετάρτη και έχει οριστεί ήδη το νέο διοικητικό Συμβούλιο. Μπράβο» κατέληξε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Το βίντεο με τα λόγια της παρουσιάστριας

Related posts

Πρώτο Πάσχα χωρίς την Τατιάνα Μπλάτνικ – Στον Πόρο έκανε Ανάσταση η τέως βασιλική οικογένεια

Ανάσταση με άρωμα Eurovision! Η Παπαρίζου ποζάρει με Φωκά, Αλευρά-Ζερόμ από το Μάλμε

Τέλος το κρυφτούλι: Το πασχαλινό post του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη & οι δεκάδες επικές αντιδράσεις