Ανέβηκε στη σκηνή και της έδωσε τριαντάφυλλο: Όλοι μιλούν για την κίνηση που έκανε ο Χατζηγιάννης στην Μακρυπούλια

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, εμφανίστηκε στην Αθήνα καθώς άφησε για λίγο τις επαγγελματικές υποχρεώσεις του, στην Κύπρο. Στο Εθνικό Θέατρο, βρέθηκε για να παρακολουθήσει τη θεατρική παράσταση “Μια νύχτα στην Επίδαυρο”, στην οποία πρωταγωνίστρια είναι η πρώην σύντροφός του Ζέτα Μακρυπούλια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης έφτασε το βράδυ του Σαββάτου στο θέατρο Rex όπου παρουσιάζεται το θεατρικό έργο “Μια νύχτα στην Επίδαυρο”, όπου και συναντήθηκε με τον Πρέσβη Κύπρου, Κυριάκο Κενεβέζο και τη σύζυγό του Μαρία.

Η συγκινητική σκηνή ανάμεσα στο πρώην ζευγάρι

Οι τρεις τους, αφού συνομίλησαν για λίγα λεπτά έξω από τον χώρο του θεάτρου στη συνέχεια κατευθύνθηκαν στην αίθουσα και παρακολούθησαν την παράσταση με μεγάλο ενδιαφέρον από την πρώτη σειρά.

Οι δυο τους, μπορεί πριν δυο περίπου χρόνια να ανακοίνωσαν την απόφασή τους να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, ωστόσο, τα όσα έζησαν τα 12 χρόνια της κοινής τους ζωής, είναι στιγμές που δεν μπορούν να σβηστούν και όπως φαίνεται διατηρούν βαθιά αγάπη ο ένας για τον άλλον.

Στο τέλος μάλιστα της παράστασης, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης επιφύλασσε και μια έκπληξη στη Ζέτα Μακρυπούλια. Πιο συγκεκριμένα, τη στιγμή της υπόκλισης, ο πάντα τρυφερός καλλιτέχνης, σηκώθηκε από τη θέση του και ανέβηκε στη σκηνή προσφέροντας ένα κόκκινο τριαντάφυλλο στη Ζέτα Μακρυπούλια που το αποδέχτηκε με μεγάλη χαρά καθώς και για εκείνη, ο Μιχάλης Χατζηγιάννης αποτελεί ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της.

Δείτε φωτογραφίες

Related posts

Παντρεύεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά;

«Φωνάζουν» τα γονίδια: Η εκπληκτική ομοιότητα της Κατερίνας Γερονικολού με την κούκλα και γλυκιά μητέρα της

Προσβολή στα Θεία: Η Έλενα Τοπαλίδου ανέβασε αδιανόητο βίντεο να χορεύει ξέφρενα Έμινεμ με λεζάντα «Επιτάφιος»