Ανέβαζαν τα βίντεο στο TikTok: Αποτροπιασμός στη Θεσσαλονίκη με άγριο ξύλο μεταξύ ανήλικων κοριτσιών

«Δεν είναι η πρώτη φορά», καταγγέλλει η μητέρα της 15χρονης και η τοπική κοινωνία του Ευόσμου έχει παγώσει στο άκουσμα της είδησης.

Η υπόθεση ξυλοδαρμού

Η υπόθεση ξυλοδαρμού μιας 15χρονης μαθήτριας στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, καθώς το περιστατικό συνέβη από συνομηλίκους της. Η ομάδα ανήλικων κοριτσιών που επιτέθηκε στην 15χρονη ανέβασε και βίντεο στο TikTok με τον ξυλοδαρμό.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA είναι σοκαριστικό. Μια 15χρονη αρπάζει το κορίτσι από τα μαλλιά, τη ρίχνει στο πεζοδρόμιο και τη χτυπά με μανία στο σώμα και στο κεφάλι.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ομάδα των ανήλικων κοριτσιών μετέφερε τη 15χρονη από την πιτσαρία σε άλλο σημείο και ένα από τα κορίτσια τη χτυπούσε στο κεφάλι. «Αυτό έγινε συγκεκριμένα εδώ απ’ έξω από την πιτσαρία. Τράβηξαν ένα κοριτσάκι και το πλάκωσαν στο ξύλο», είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Τα δύο κορίτσια, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι από διαφορετικά σχολεία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης.

Όπως λένε μαθητές της περιοχής στο MEGA, είναι ένα φαινόμενο που είναι σε έξαρση το τελευταίο διάστημα. «Γενικά είμαστε μία από τις χειρότερες περιοχές της Θεσσαλονίκης, κάθε μέρα γίνονται σκηνικά, υπάρχει και πολλή αστυνομία εδώ τριγύρω», λένε.

Τι καταγγέλλει η μητέρα του κοριτσιού που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού
Η μητέρα του άτυχου κοριτσιού καταγγέλλει πως δεν είναι η πρώτη φορά που το παιδί της δέχεται επίθεση. Κάνει λόγο για βρισιές, χτυπήματα μέχρι και κάψιμο των μαλλιών της.

Μάλιστα, αναφέρει ότι πέφτει διαρκώς θύμα bullying από συγκεκριμένους μαθητές του σχολείου, πράγμα που το έχει καταγγείλει στη διεύθυνση του σχολείου και τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση χωρίς να ανταποκριθεί κάνεις.

Τι είπε η μητέρα της

«Παρά τις επανειλημμένες ενημερώσεις μου ότι πέφτει θύμα, αδιαφορείτε», σημειώνει σε αίτησή της απευθυνόμενη στη διεύθυνση του σχολείου και στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

«Παρακαλώ να επιληφθείτε του θέματος με την αρμόζουσα προσοχή για να ξαναρχίσει το παιδί να μην φοβάται και να θέλει να πάει στο σχολείο», συμπληρώνει η μητέρα στο χειρόγραφο σημείωμά της.

Η μητέρα της 15χρονης τονίζει ότι πριν από περίπου 10 ημέρες την ξαναχτύπησαν.

Όσο για το συγκεκριμένο περιστατικό, όπου τραβήχτηκε και το επίμαχο βίντεο, ο δικηγόρος της οικογένειας αναφέρει: «Της έστησαν καρτέρι, την τράβηξαν από μια πιτσαρία όπου ήταν πίσω από το δημαρχείο και μια άλλη κοπέλα της τραβούσε τα μαλλιά και τη χτυπούσε στο κεφάλι. Το βίντεο το τραβούσε μια τρίτη κοπέλα η οποία σε συνεννόηση με τη δράστιδα το ανέβασαν στο TikTok.»

Δείτε το βίντεο

Related posts

Ολόκληροι άντρες έχουν γίνει: Παιχνίδια στο νερό για τον Γιώργο Λιάγκα με τους γιους του στον Αστέρα Βουλιαγμένης

Τατιάνα Μπλάτνικ: Ο πατέρας που χάθηκε νωρίς, η αριστοκρατική μητέρα και η ζωή μέχρι το διαζύγιο

Έφυγε από το σπίτι, μετακόμισε στο Κολωνάκι: Η μοναχική βόλτα της Τατιάνα Μπλάτνικ με κατεβασμένο το κεφάλι & στεναχωρημένη