Ανέστης Βλάχος: Το Θρίλερ Με Την Κληρονομιά, Η Ιδιόχειρη Διαθήκη Και Η Νέα Καταγγελία Από Τον Γιο Του Ηρακλή

Ανέστης Βλάχος: Το Θρίλερ Με Την Κληρονομιά, Η Ιδιόχειρη Διαθήκη Και Η Νέα Καταγγελία Από Τον Γιο Του Ηρακλή

Ανέστης Βλάχος: «Ορίζω αποκλειστική κληρονόμο μου την κόρη μου Έλλη Βλάχου του Ανέστη». Με αυτή τη φράση ο σπουδαίος ηθοποιός Ανέστης Βλάχος δίνει τέλος στο θρίλερ με την κληρονομιά του, μέσα από τη διαθήκη του που γράφτηκε σε μια κόλλα χαρτί, η οποία καθαρογράφτηκε και παραδόθηκε από το δικηγορικό γραφείο του Κωνσταντίνου Παπαναστασίου στα μέλη της οικογένειάς του.

Αυτό ωστόσο άνοιξε έναν τεράστιο δικαστικό αγώνα από τον γιο του Ηρακλή που μέσα από την εφημερίδα Espresso και όσα λέει στον Νίκο Νικόλιζα προχωρά σε απίστευτες καταγγελίες.

Ο Ηρακλής Βλάχος διαμηνύει πως θα εξαντλήσει όλα τα ένδικα μέσα προκειμένου να δικαιωθεί η μνήμη του πατέρα του αμφισβητώντας πλήρως τη γνησιότητα της διαθήκης και προσπαθεί να την αποδομήσει σε όλα τα σημεία.

«Η διαθήκη είναι πλαστή και είμαι σίγουρος. Αυτά τα γράμματα δεν είναι του πατέρα μου. Ακόμα και ένας που δεν είναι γραφολόγος μπορεί να το διαπιστώσει. Εκτός αυτού, ο πατέρας μου ήταν ένας λαϊκός άνθρωπος που μιλούσε πολύ λαϊκά, ένας άνθρωπος που δεν πήγε σχολείο, δεν έμαθε γράμματα και δεν εκφραζόταν έτσι, ούτε καν στις συνεντεύξεις του. Ακόμα και αν το κείμενο το έγραφε ο ίδιος, είναι υπαγορευμένο» λέει οργισμένος ο Ηρακλής Βλάχος και συνεχίζει:

«Ειδικά εκεί που λέει “διαθέτης” αν τον ρωτούσες για τη λέξη αυτή θα σε ρώταγε τι σημαίνει αυτό. Είναι ολοφάνερο ότι είναι πλαστή. Επίσης υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κενό σε ένα από τα δεκάδες ψέματα που έχουν ειπωθεί από την άλλη πλευρά. Λέγανε ότι η διαθήκη έχει συνταχθεί το 2014. Η συγκεκριμένη διαθήκη έχει ημερομηνία το 2016. Για όλα όσα λέω μιλάω με αποδείξεις.

Προφανώς την έχουν αλλάξει. Επίσης, το πιο εύκολο πράγμα είναι να ξεπατικώσεις μια υπογραφή. Η συγκεκριμένη υπογραφή είναι όντως του πατέρα μου. Αυτό βέβαια, δε σημαίνει ότι το κείμενο είναι δικό του. Ούτε συντακτικά, ούτε γραφικά. Ούτε κατά διάνοια».

Σε άλλο σημείο ο Ηρακλής Βλάχος αναφέρει ότι η διαθήκη θα προσβληθεί εις τριπλούν: για πλαστότητα, για δικαιοπρακτική ικανότητα και τρίτον για τη νόμιμη μοίρα. Παράλληλα υπάρχει και ένα θέμα για τις συνθήκες διαβίωσής του. Ακόμη, ο Ηρακλής Βλάχος ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει κανένα άσχημο συναίσθημα για τον πατέρα του και αποκαλύπτει πως παρότι έχει ζητήσει από την άλλη πλευρά να συναντηθούν αυτό το αίτημά του δεν έχει γίνει δεκτό.

Αναφέρει ακόμα, ότι την προηγούμενη Κυριακή οι κλειδαριές στο σπίτι όπου έμενε ο πατέρας του άλλαξαν ακόμη μια φορά και δεν γνωρίζει αν τα πράγματα του πατέρα του βρίσκονται εκεί.

Related posts

Αληθινή ιστορία: Ευχαριστώ τη γυναίκα του πρώην άντρα μου, που μεσολάβησε και μας δίνει διατροφή

Κατερίνα Στανίση: «Δεν μπορώ τις πλαστικές όλες έχουν ίδιο πρόσωπο, δεν κοιτάζομαι στον καθρέφτη και λέω τι κούκλα είσαι»

Περήφανη μητέρα η Εύη Αδάμ: Έκανε πασαρέλα μαζί με την κόρη της Νεφέλη Λιβιεράτου και έκλεψαν τις εντυπώσεις