Αναστασία: «Ο πνευματικός μου με βοηθά πολύ, οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας»

Η Αναστασία μέσα από μια καθηλωτική συνέντευξη στο περιοδικό Hello μίλησε για τις επιπτώσεις της δημοσιότητας και τις κρίσεις πανικού που κλήθηκε να αντιμετωπίσει.

Η νεαρή τραγουδίστρια σχετικά με αυτό, είπε:

«Προφανώς και οι κρίσεις πανικού είναι το τίμημα της επιτυχίας λόγω της ψυχολογικής πίεσης και μάλιστα σε μεγάλο βαθμό. Προσωπικά στάθηκα τυχερή και άργησα να τη βιώσω. Είναι κάτι που το λέω συνεχώς, ελπίζω στο τέλος να μου βγει σε καλό».Στην πορεία, η Αναστασία επισήμανε ότι «όλα είναι στο παιχνίδι» και πως η ίδια θέλει να βλέπει την αισιόδοξη πλευρά της ζωής.

«Η επιτυχία γενικότερα κάτι σου δίνει και κάτι σου παίρνει. Θα ήμουν αχάριστη όμως αν είχα κάποιο παράπονο για όσα μου έχουν συμβεί μέχρι στιγμής στη ζωή μου. Χωρίς δυσκολίες δεν έρχονται τα καλά. Αν δεν σκάψεις, δεν θα βρεις χρυσό. Όλα είναι στο παιχνίδι. Κανενός η ζωή δεν είναι τέλεια. Έχω καθημερινά σκαμπανεβάσματα και αυτό είναι αποδεκτό. Σημασία έχει να μην τα αφήνεις να σε ρίχνουν και να κοιτάς την αισιόδοξη πλευρά των πραγμάτων. Αν κάποιος ζει την τέλεια ζωή, παρακαλώ πολύ να μου πει τον τρόπο» δήλωσε.

Related posts

Άφησε τη σκαλέτα και έπιασε την ιππασία: Το άγνωστο χόμπι της Άνθη Βούλγαρη που την ξεκουράζει & δεν γνωρίζαμε

Η Σίσσυ Χρηστίδου δεν μασάει τα λόγια της: «Η Μαρίνα Σάττι προφανώς και δέχθηκε bullying»

«Για αυτό δεν έκανα παιδιά»: Σπάνια εξομολόγηση της Κατερίνα Λέχου & η αποκάλυψη για το γάμο που δεν γνωρίζαμε