Αναλογίες μοντέλου,η ελληνίδα Σκλεναρίκοβα: Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη, Άννα Μαρία ‘Ίβιτς πήρε την ομορφιά της μαμάς της

Άννα Μαρία Ίβιτς: Η νεαρή είναι φωτοτυπία της μητέρας της, με εξαιρετικά γονίδια, καλλίγραμμο σώμα και πανέμορφο πρόσωπο. Η Άννα Μαρία μεγάλωσε και μοιάζει εκπληκτικά με τη μητέρα και τις αδερφές της, όπως μπορούμε να δούμε από τα στιγμιότυπα που μοιράζεται καθημερινά στο προφίλ της στα social media.

Άννα Μαρία Ίβιτς: Η κόρη της Ελένης Πετρουλάκη είναι μια κούκλα

Η Ελένη Πετρουλάκη είναι μία από τις αγαπημένες μας γυμνάστριες. Ένας από τους λόγους που τη θαυμάζουμε, είναι πως έχει καταφέρει να συνδυάσει άψογα καριέρα και οικογένεια. Η αγαπημένη γυμνάστρια είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Με τον σύζυγό της, Ίλια Ίβιτς, έχουν αποκτήσει τέσσερις κόρες, την 17χρονη Άννα Μαρία, τις 14χρονες δίδυμες Μίλα και Δωροθέα και την 11χρονη Hλιάνα.

Η 17χρονη κοπέλα έχει κληρονομήσει την ομορφιά της μητέρας της αλλά και την αγάπη της για τη γυμναστική. Η Άννα Μαρία Ίβιτς ασχολείται με τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα, με τον στίβο, κάτι που είναι φανερό από το καλλίγραμμο σώμα της. Έχει ξανθά μακριά μαλλιά και πράσινα μάτια. Η ομοιότητα με τη μητέρα της σίγουρα δεν περνάει απαρατήρητη. Το Instagram της νεαρής κοπέλας, είναι γεμάτο από φωτογραφίες διακοπών, οι περισσότερες άκρως καλοκαιρινές, με την ίδια να ποζάρει πολύ συχνά με μπικίνι, δείχνοντας μας τους απίστευτα γραμμωμένους της κοιλιακούς.

Related posts

Άφησε τις ειδήσεις, αποσύρθηκε από τη δημοσιότητα: Η σπάνια φωτο της Τζέλας Παυλάκου 30 χρόνια μετά την “εξαφάνιση”

Όλοι ρωτούσαν να μάθουν ποια είναι: Η Χριστιάνα Αριστοτέλους περπάτησε στις Κάννες & εμφανίστηκε καλύτερα κι από τις Γαλλίδες σταρ

«Πονάω πολύ»: Ράκος ο Γιάννης Ζουγανέλης μετά τα μαντάτα που έμαθε για τον καλό του φίλο Σταρόβα