Αναλογίες μοντέλου, fit μαμά: Η Στέφανι από το “Η ώρα η καλή” είναι σήμερα το όνειρο κάθε άντρα

Ούρσουλα Βλάχου: Μπορεί το όνομά της να μη σας θυμίζει κάτι με την πρώτη, καθώς έχουμε να την δούμε πολύ καιρό στην τηλεόραση σε κάτι νέο, αλλά μόλις τη δείτε θα τη θυμηθείτε σίγουρα. Η μικρή Στέφανι που έκανε στην σειρά “Η ώρα η καλή” την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου, μας είχε κάνει τρομερή εντύπωση με το ταλέντο της σε τόσο νεαρή ηλικία. Υπενθυμίζεται πως ο ρόλος της στο έργο ήταν αυτός της ανήλικης μαθήτριας και κόρης του πρωταγωνιστή με την πρώτη γυναίκα του Μαίρη που ζούσε για χρόνια στο εξωτερικό.

‘Ούρσουλα Βλάχου: Ο ρόλος στην τηλεόραση

Η Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύθηκε σε μικρή ηλικία την κόρη του Πάνου Μιχαλόπουλου στη σειρά “Η ώρα η καλή”, μεγάλωσε και έφτιαξε τη δική της οικογένεια. Μόλις έγινε για πρώτη φορά μαμά.
news24725 Οκτωβρίου 2022 21:27
Σχεδόν 15 χρόνια έχουν περάσει από το τέλος της οικογενειακής σειράς “Η ώρα η καλή”, η οποία προβλήθηκε με μεγάλη επιτυχία τις τηλεοπτικές σεζόν 2004 – 2007 στο MEGA.

Στη σειρά είχε συμμετάσχει ένα εκλεκτό καστ αποτελούμενο από τους Πάνο Μιχαλόπουλο, Ζέτα Δούκα, Μπέσυ Μάλφα, Ρίκα Διαλυνά, Κάρμεν Ρουγγέρη, Αριέττα Μουτούση και άλλους αγαπημένους ηθοποιούς. Παράλληλα, είχαν συμμετάσχει και νεαροί ηθοποιοί σε δεύτερους ρόλους, ενώ όλοι είχαν αγαπήσει την μικρή Ούρσουλα Βλάχου, η οποία υποδύθηκε την άγνωστη κόρη του Στέφανου (Πάνου Μιχαλόπουλου), την Στέφανι.

Τι κάνει σήμερα η μικρούλα από το “Η ώρα η καλή”

Η πανέμορφη Ούρσουλα μεγάλωσε και είναι πλέον 29 ετών, δεν ασχολείται πλέον με την υποκριτική, ενώ έχει φτιάξει τη δική της οικογένεια.Η ίδια παντρεύτηκε με τον σύντροφό της, Βίκτωρα Αποστόλου, με πολιτικό γάμο πριν από μερικούς μήνες, ενώ τη Δευτέρα (24/10) έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Φωτογραφίες από τη σημερινή της ζωή

Related posts

Στιλάτη στις Σπέτσες η Τατιάνα Στεφανίδου: Η κοντή καπαρντίνα και η Chanel τσάντα που σέταρε με τα loafers της

Περίσσεψαν τσουρέκια από το Πάσχα; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την καλύτερη λύση για να μην πάνε χαμένα

Γιώργος Γεροντιδάκης: Το σαλόνι του σπιτιού του Λευτέρη από τον Σασμό είναι βγαλμένο από περιοδικά διακόσμησης