Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Πατέρας για τρίτη φορά θα γίνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο-Συγκινημένη η Μαράια

Το τρίτο τους παιδί περιμένουν ο παγκοσμίου φήμης μπασκεντμπολίστας με την αγαπημένη του, που θα ολοκληρώσει την οικογενειακή τους ευτυχία.

Τρίτη φορά γονείς!

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η Μαράια Ρίντλσπριγκερ περιμένουν το τρίτο τους παιδί. Το ζευγάρι «ανέβασε» την ευχάριστη είδηση στο λογαριασμό του στα social media την Τετάρτη (10/5), με μία λιτή αλλά περιεκτική λεζάντα.

Η φωτογραφία δείχνει τον Αντετοκούνμπο, την Ρίντλσπρίνγκερ και τους δύο γιους τους μπροστά σε μία σειρά απο λευκά γράμματα που γράφουν «μωρό» και μία συλλογή από μπλε και ροζ μπαλόνια στο φόντο.

«Τα όνειρά μας γίνονται πραγματικότητα»

Το ζευγάρι έχει ήδη δύο παιδιά, τον τρίχρονο Λίαμ και τον ενός έτους Μάβερικ Σάι που έχουν βρεθεί πολλές φορές στο σπίτι των Μιλγουόκι Μπάκς «Fiserv Forum» για να δουν από κοντά τα επιτεύγματα του μπαμπά τους.

Ο Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του εκφράζουν συχνά τον θαυμασμό και την ευγνωμοσύνη τους για την οικογένειά τους. Τον Δεκέμβριο, η Ριντλσπρίγκερ μοιράστηκε μια φωτογραφία της ίδιας και του Γιάννη στα γενέθλιά του, δηλώνοντας, «Γιάννη, λατρεύω σοβαρά τα πάντα για σένα. Η ζωή μου θα ήταν βαρετή χωρίς το φως σου. Το πόσο καλός πατέρας είσαι για τα αγόρια μας κόβει την ανάσα. Χρόνια πολλά αγάπη μου, υπόσχομαι ότι αυτή η χρονιά θα είναι μαγική».

Λίγες ώρες νωρίτερα, ο Γιάννης μπήκε στην κορυφαία πεντάδα της σεζόν και μάλιστα ήταν ο μοναδικός με 100/100 ψήφους για την καλύτερη ομάδα της κανονικής περιόδου στο NBA.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

Related posts

Αυτή 49, αυτός 33 και κούκλος: Διέρρευσε φωτογραφία της Βαλέριας Κουρούπη με τον μικρότερο σύντροφό της

Πήρε όλα τα γονίδια της Έλενας Ναθαναήλ: Η Ίνκα Τσαγκάρη στα 51 είναι η απόλυτη κλωνοποίηση της μητέρας της

Η απόλυτη μεταμόρφωσή της Μαρίας Λεκάκη: Επιστρέφει τηλεοπτικά, με τον απόλυτο ρόλο και προκαλεί… σεισμό