Ανακοινώθηκαν τα Ευχάριστα νέα για την Δανάη Μπάρκα: Η Επίσημη Ανακοίνωση που δίνει Τέλος στην αγωνία των τηλεθεατών

Η Δανάη Μπάρκα τελείωσε επίσημα τις διακοπές της, αφού επέστρεψε στο πλατό του MEGA με άλλο αέρα και ετοιμάζει την επιστροφή της στο κανάλι μαζί με τους συνεργάτες της. Ο τηλεοπτικός σταθμός, μάλιστα, την Παρασκευή 26/8 προχώρησε και στη δημοσίευση της ανακοίνωσης για την πρεμιέρα της εκπομπής Πάμε Δανάη, η οποία θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 5/9, στις 10:50, για τρίτη συνεχή χρονιά.

Η επίσημη ανακοίνωση του MEGA για την εκπομπή της Δανάη Μπάρκα
Το κορίτσι που ξεχωρίζει για τον αυθορμητισμό, το θερμό ταμπεραμέντο και την αληθινή της προσέγγιση στα γεγονότα, θα είναι και φέτος η καθημερινή συντροφιά που θα μας φτιάχνει τη διάθεση. Δίπλα στη Δανάη Μπάρκα θα βρίσκονται ο Άρης Καβατζίκης, η Δέσποινα Καμπούρη και ο Γιώργος Κρικοριάν, η παρέα με την πιο αρμονική συνύπαρξη και το πηγαίο χιούμορ.

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» θα συνεχίσει να μας ψυχαγωγεί και θα τοποθετείται με ψυχραιμία σε επίκαιρα και ευαίσθητα ζητήματα. Η θεματολογία θα περιλαμβάνει αγαπημένα πρόσωπα στις πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις, ρεπορτάζ για την ανάλαφρη όσο και σοβαρή πλευρά της επικαιρότητας, καθώς και όλα τα τελευταία τηλεοπτικά νέα. Ξεκαρδιστικές φάρσες και απίθανες δοκιμασίες θα δίνουν και πάλι την πιο ευχάριστη νότα.

Πάμε Δανάη

Η Βίκυ Παγιατάκη θα μας ενημερώνει για τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας και ο σεφ Τίμος Ζαχαράτος θα παρουσιάζει συνταγές και ιδέες που θα κάνουν πιο νόστιμο το τραπέζι μας.

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου, στις 10:50 στο MEGA, «Πάμε Δανάη!» με τη Δανάη Μπάρκα για να έχουμε την πιο… ωραία ημέρα.

Κυκλοφόρησε το πρώτο trailer
H Δανάη Μπάρκα μπορεί να μην είχε εμπειρία στα τηλεοπτικά, αλλά εκ του αποτελέσματος μπορούμε να πούμε, πως η απόφασή της να πάρει το ρίσκο και να τη δούμε ως παρουσιάστρια του ”Πάμε Δανάη” μόνο σε καλό της βγήκε.

Έτσι λοιπόν, μετά από δύο επιτυχημένες σεζόν θα βγαίνει στον αέρα του μεγάλου καναλιού για τρίτη χρόνια με την ίδια εκπομπή, καθημερινά από τις 11 έως τη 1 το μεσημέρι, με την παρέα, που αποχαιρέτησε το κοινό με βαθιά συγκίνηση. Μάλιστα, για να έχει εικόνα το κοινό, κυκλοφόρησε ένα πρώτο τρέιλερ, το οποίο πιστοποιεί πως η ομάδα θα είναι η ίδια.

Related posts

Συλλεκτική φωτό, κυκλοφόρησε 30 χρόνια μετά: Η 10χρονη Σοφία στην αγκαλιά της 34χρονης μαμάς της Άννας Βίσση

Απλά ντυμένοι και πιασμένοι χεράκι χεράκι: Πάσχα στη Μύκονο για Βανδή – Μπισμπίκη αλλά όλοι πρόσεξαν κάτι άλλο

“Χάλασε ένα βήμα πριν το γάμο”: Η εξομολόγηση της Μαρίας Μπακοδήμου για τον μεγάλο της έρωτα