Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για τον Παντελή Τουτουντζή: Οι τρυφερές ευχές στον γιο και στον σύντροφό του

Στιγμές ευτυχίας ζει ο Παντελής Τουτουντζής, καθώς ο σύντροφός και ο γιος του γιορτάζουν και εκείνος έστειλε τις πιο τρυφερές του ευχές.

Οι ευχές των γενεθλίων!

Τόσο ο σύντροφός του, όσο και ο γιος τους έχουν σήμερα τα γενέθλιά τους. Όπως ήταν φυσικό, ο γνωστός make up artist δε θα μπορούσε να αφήσει αυτή τη διπλή γιορτή για το σπίτι τους έτσι, γι’ αυτό και αποφάσισε να προχωρήσει σε μερικές πολύ ξεχωριστές εμφανίσεις.

Ο Παντελής Τουτουντζής πολύ συχνά αναρτά στα social media στιγμές με την οικογένειά του και αυτή τη φορά μοιράστηκε με τους followers στο Ιnstagram ένα στιγμιότυπο με τον σύντροφό του και τον γιο τους στο στολισμένο σπίτι τους ενώ έστειλε τις πιο γλυκές ευχές του.

«Χρόνια Πολλά στον καλύτερο σύντροφο που θα μπορούσα να έχω στη ζωή μου και στον πρίγκιπά μας. Να σας χαίρομαι αγάπες μου», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Παντελής Τουτουντζής

Σε άλλη φωτογραφία, στην οποία τον βλέπουμε να κρατά στην αγκαλιά του τον γιο του, έγραψε, «Σήμερα ο πρίγκηπας μας γίνεται έξι χρονών! Ευχαριστούμε που μας έμαθες τι σημαίνει πραγματική αγάπη!!! Πάντα δίπλα σου, η οικογένεια σου, μπαμπάς Παντελής, μπαμπάς Νάσος, Αριάδνη!!!»

Related posts

“Κανένα ξενοδοχείο δεν της ανήκει”: Σάλος με το διαζύγιο Οικονομάκου , πώς θα μοιραστεί η περιουσία

“Προχώρα σε θέλει όλη η χώρα”: Η εντυπωσιακή πρεμιέρα της Ιωάννας Μαλέσκου, τις έσβησε όλες με αυτό που φόρεσε

“Γι’ αυτό χώρισα με τη Ρούλα Κορομηλά”: Το αποκάλυψε τόσα χρόνια μετά ο Στέφανο Σαρτίνι