Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα για Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανό Δέλλα – Οι ευχές που δέχονται και τα τρυφερά λόγια

Τα ευχάριστα ανακοίνωσε το πρωί της Τετάρτης η Γωγώ Μαστροκώστα και μαζί με τον Τραϊανό Δέλλα δέχτηκαν ευχές από πολλούς, με την γυμνάστρια να λέει τα πιο τρυφερά λόγια στο σύζυγό της.

Μια τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της, Τραϊανού Δέλλα, έκανε το μεσημέρι της Τετάρτης 31/1 η Γωγώ Μαστροκώστα.

Η τρυφερή ανάρτηση

Το ζευγάρι μετρά αρκετά χρόνια κοινής πορείας. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2006 και επισφραγίστηκε δυο χρόνια αργότερα με τον γάμο τους, αλλά και τη γέννηση της κόρης τους, Βικτώριας.

Έκτοτε, η Γωγώ Μαστροκώστα και o Τραϊανός Δέλλας είναι αχώριστοι, με τον έρωτά τους στο πέρασμα του χρόνου να παραμένει ζωντανός και την αγάπη ανάμεσά τους να δυναμώνει μέρα με τη μέρα. Οι δυο τους έχουν επιλέξει να προφυλάσσουν την οικογένεια τους, από τα φώτα της δημοσιότητας, γι’ αυτό και είναι λίγες οι φορές που τους έχουμε δει να εμφανίζονται δημόσια.

Σήμερα 31/1, με αφορμή τα γενέθλια του Τραϊανού Δέλλα, η Γωγώ Μαστροκώστα αποφάσισε να δημοσιεύσει μια κοινή τους φωτογραφία προκειμένου να του πει «χρόνια πολλά» και να του εκφράσει την αγάπη της.

Related posts

Τεράστια βεράντα, τζάκι και δωμάτιο βεστιάριο: Το εντυπωσιακό σπίτι των Παύλου – Χατζίδου που πολλοί θα ζήλευαν

«Καταστραφήκαμε»: Τέλος εποχή για Μενεγάκη – Ματέο, έχασαν τα πάντα από σπίτια και περιουσία

Σε δύσκολη οικονομική κατάσταση ο Γκλέτσος: «Το έκανα γιατί είχα ανάγκη τα χρήματα…»