Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Γέννησε η Χριστίνα Βραχάλη – Ποιο είναι το φύλο και το όνομα του μωρού της;

Δεν πάνε πολλές μέρες από τότε, που άφησε για λίγο το πόστο της (δείτε εδώ το τελευταίο δελτίο της πριν αποχωρήσει) και έγινε τώρα μανούλα, η δημοφιλής αθλητικογράφος, Χριστίνα Βραχάλη. Πριν λίγη ώρα έγιναν γνωστά τα ευχάριστα για εκείνη μέσα από μία ανάρτηση, που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η ηθοποιός, Δανάη Λουκάκη.

Έγινε μανούλα η Χριστίνα Βραχάλη

Η αγαπημένη αθλητικογράφος έφερε στον κόσμο, πριν από λίγες ώρες το πρώτο της παιδί, ένα υγιέστατο κοριτσάκι. Η ηθοποιός, που γνωστοποίησε την είδηση και είναι στενή φίλη με τη δημοσιογράφο μέσα από ένα instagram story, με μία φωτογραφία από χθες το βράδυ, Τρίτη 19 Δεκεμβρίου, όπου είχαν συγκεντρωθεί, έδειξε τη χαρά της.

«Χθες το βράδυ στην κοιλιά, μόλις αποκτήσαμε ανηψιά», έγραψε χαρακτηριστικά πάνω στην εικόνα, όπου είναι οι δυο τους μαζί με άλλες δύο φίλες τους, και είναι όλες πολύ ενθουσιασμένες.

Αυτό είναι το όνομα που θα δώσει στην κόρη της

Η Χριστίνα Βραχάλη λίγο πριν υποδεχθεί το πρώτο της παιδί, είχε βρεθεί στο τηλεπαιχνίδι της ΕΡΤ, Switch, το οποίο παρουσιάζει η Ευγενία Σαμαρά, ή αλλιώς η Στέλλα του Σασμού, και δεν θα μπορούσε να παραλείψει να μιλήσει γι’ αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής της, την εγκυμοσύνη της.Αποκάλυψε ποια είναι τα συναισθήματά της και πόσος καιρός έμεινε μέχρι να περάσει το κατώφλι του μαιευτηρίου, ενώ δήλωσε και ποιο είναι το όνομα που θα πάρει το παιδί της, το οποίο είναι κοριτσάκι, όπως επισήμανε την ίδια στιγμή.

«Το πιο extreme sport της ζωής μου είναι η εγκυμοσύνη μου. Είμαστε πολύ κοντά. Αισθάνομαι πολύ καλά! Εντός ολίγων ημερών αναμένουμε. Είναι η Ειρήνη μου», είπε χαρακτηριστικά η ίδια

Related posts

“Έτσι κέρδισα”: Ο Ντάνος αποκαλύπτει ποιο ήταν το τελευταίο πράγμα που έκανε πριν κλείσει το κινητό του στο Survivor

“Γι’αυτό έσβησε την ανάρτηση ο Φίλιππος”: Δίνει τέλος στις φήμες το πρώην ζευγάρι λίγο μετά το διαζύγιο

Ηγέτης Κασσελάκης: «Με ένα μικρό νοικιασμένο σκάφος και 7 μποφόρ, θα φτάσω σε κάθε νησιώτη»