Ανακοινώθηκαν τα ευχάριστα: Αυτό είναι το φύλο του μωρού της Ελένης Φουρέιρα και του Αλμπέρτο Μποτία

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ελένη Φουρέιρα που αναμένει το πρώτο της μωράκι και οι μαντεψιές για το φύλο του μωρού ξεκίνησαν!

Το φύλο του μωρού

Σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα στο Πάμε Δανάη, η τραγουδίστρια θα γεννήσει προς τα τέλη Φεβρουαρίου και πως σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες από το φιλικό τους περιβάλλον το μωρό είναι αγόρι.Την είδηση αυτή μάλιστα επιβεβαίωσε και ο Άρης Καβατζίκης.

Όσον αφορά τον γάμο της Ελένης Φουρέιρα με τον πατέρα του παιδιού της και αγαπημένο της, Αλμπέρτο Μποτία, θα γίνει σύντομα, αλλά όχι πατροπαράδοτα και στα γνωστά σκαλιά της εκκλησίας. Οι δυο τους θα παντρευτούν σε στενό οικογενειακό κύκλο σε Δημαρχείο των νοτίων προαστίων πριν την γέννηση του μωρού. Όταν με το καλό η Ελένη γεννήσει και μεγαλώσει λίγο το μωρό θα προχωρήσουν σε θρησκευτικό γάμο και βαφτίσια.

Να σας θυμίσουμε ότι η τραγουδίστρια επιβεβαίωσε τις φήμες της εγκυμοσύνης της με δυο υπέροχες φωτογραφίες, με την ίδια να ποζάρει στην αγκαλιά του συντρόφου της, Αλμπέρτο Μποτία στις αρχές Νοεμβρίου και εκ τότε δημοσίευσε πολλές φωτογραφίες με φουσκωμένη κοιλίτσα!

Related posts

Το single Πάσχα της Αθηνά Οικονομάκου με φίλες – Οι πρώτες φωτογραφίες με μπικίνι & ο μαγικός προορισμός

Ακομπλεξάριστοι, δεν τους ένοιαζε τίποτα: Βανδή – Μπισμπίκης σε τρυφερά τετ α τετ στα σοκάκια της Μυκόνου

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πασχαλινή εξόρμηση με τον σύντροφό της, Νίκο Ράικο και τον δύο μηνών γιο τους