Ανακοίνωσε τα δυσάρεστα ο Ανδρέας Μικρούτσικος on air: «Το πήραν. Ήρθε, μου έφερε το χαρτί πριν από μια ώρα, εδώ έξω»

Στο πλαίσιο της εκπομπής “Super Κατερίνα”, ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος προσκλήθηκε για μια συζήτηση που εστίασε στον πρόσφατο πλειστηριασμό της πολυτελούς βίλας του στη Γλυφάδα. Η βίλα αυτή είχε τεθεί προς πώληση με αρχική τιμή εκκίνησης 3.500.000 ευρώ, αλλά τελικά πωλήθηκε στην εντυπωσιακή τιμή των 7.500.000 ευρώ.

Με αφορμή τις κατασχέσεις

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποφάσισε να μοιραστεί μια προσωπική εμπειρία που αφορούσε το δικό του ακίνητο στην Κηφισιά. Συγκεκριμένα, την ημέρα της συνέντευξης, δηλαδή την 27η Οκτωβρίου, έλαβε μια σημαντική ειδοποίηση σχετικά με την ιδιοκτησία του.

Ανδρέας Μικρούτσικος:  Για το σπίτι του

«Πριν μία ώρα μου επιδόθηκε χαρτί κατάσχεσης του σπιτιού μου στην Κηφισιά για να μπορέσω να πάρω τα πράγματα από μέσα…» είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής, Super Κατερίνα αφήνοντας άφωνους τους συνεργάτες του.

Ο δε Γρηγόρης Γκουντάρας αναφώνησε:

«Έλα ρε Αντρέα, το σπίτι σου στην Κηφισιά;»

«Ρώτησα, ποιος το παίρνει και μου είπαν «ένας Ιταλός…». Το σπίτι μου στην Κηφισιά. Ήρθε δικαστικός κλητήρας εδώ έξω. Το πήραν και ήρθε μου έφερε το χαρτί, γιατί είναι μέσα στο σπίτι ακόμα τα πράγματά μου, δηλαδή μου είπαν αν δεν τα πάρετε τα πράγματά σας γρήγορα, θα τα χάσετε».

Related posts

Ντύνεται γαμπρός ο Γιάννης της Ελλάδας μας: Το κοστούμι-διαμάντι του Αντετοκούνμπο που κοστίζει μια περιουσία

“Αποχαιρετούμε τον εθνικό μας σταρ” Τέλος από την ελληνική τηλεόραση ο Νίκος Κοκλώνης

“Είχα πάει στον πλαστικό μου” Ακομπλεξάριστη η Καινούργιου , το αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής