Άλλαξε πολύ, εγκατέλειψε την Αθήνα: Η Μελίνα Ασλανίδου σπάει τη σιωπή της για τη μεγάλη απόφαση που πήρε

Η Μελίνα Ασλανίδου, καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Στούντιο 4» εξομολογείται την απόφαση της να μετακομίσει μόνιμα στα Χανιά.

Τι δήλωσε για την απουσία της

Η γνωστή τραγουδίστρια, το απόγευμα της Τρίτης (26.09.2023), βρέθηκε στον καναπέ του «Στούντιο 4» παρέα με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο όπου συζήτησαν τα πάντα για την αλλαγή κατοικίας της τραγουδίστριας. Στοίχησε τελικά στην τραγουδίστρια;

Μεταξύ άλλων, η Μελίνα Ασλανίδου αναφέρει: «Καταρχάς τα Χανιά τα νιώθω σαν την πατρίδα μου, σαν μια δεύτερη πατρίδα μου. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πηγαίνοντας στα Χανιά ότι θα με ξεχάσουν σαν τραγουδίστρια. Δεν πήγα να ζήσω στη Νορβηγία. Πήγα στην Ελλάδα, στη χώρα μου, στην Κρήτη. Εκεί υπάρχει μουσική απύθμενη, καλλιτέχνες πάρα πολλοί.

Ερχόμουν Αθήνα για τα πολύ βασικά. Δεν είμαι δημόσιος υπάλληλος, δεν χρειάζεται να είμαι σε ένα γραφείο κάθε μέρα. Και ο Νίκος Παπάζογλου έμενε στην Θεσσαλονίκη. Δεν σήμαινε κάτι και πολλοί καλλιτέχνες μένουν αλλού, όπου νιώθουν τη ψυχή τους, όπου φεγγοβολά ο καθένας. Αν μου βγει εμένα το τέλειο τραγούδι εκεί δίπλα στη θάλασσα; Για ποιον λόγο πρέπει να είμαι εγώ στην Αθήνα; Να αποδείξω τι, και για ποιον λόγο;»

Related posts

«Όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί μου…»: Σταράτος ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, δεν άντεξε και το εξομολογήθηκε δημόσια

«Πρόδωσε» το σχέδιο της Αντωνά η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Αυτό θέλει να κάνουμε οι κοντινοί της άνθρωποι»

Έτσι γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας: Η γνωριμία της Ελένης Μενεγάκη με τον Ματέο Παντζόπουλο και το παραμύθι 15 ετών