Άλλαξε μύτη και δόντια, διόρθωσε το μακιγιάζ: Τη Ζυγούλη, 25 χρόνια πριν, δε θα την αναγνώριζε ούτε ο Ρουβάς

Έχουν περάσει σχεδόν 20 χρόνια από τον πρώτο διαγωνισμό Playmate στη χώρα, όπου νικήτρια αναδείχθηκε η Κάτια Ζυγούλη.

Δείτε πως ήταν παλιότερα

Το μοντέλο σημείωσε μια σημαντική διαδρομή στο χώρο του μόντελινγκ, ενώ απασχόλησε ιδιαίτερα τα media με την σχέση της με τον Σάκη Ρουβά, με τον οποίο έχουν δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια.Η Κάτια Ζυγούλη αν και έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και συγκεκριμένα μέσα από την πλατφόρμα του Youtube, όπου μοιράζεται διάφορα τιπς που ακολουθεί στην καθημερινότητά της.

Η ίδια βέβαια από τον διαγωνισμό μέχρι και σήμερα έχει προβεί σε κάποιες αλλαγές πάνω της όσον αφορά το χρώμα των μαλλιών της, το μακιγιάζ, ενώ κατά καιρούς κάνει και ορισμένα μπότοξ, όπως έχει παραδεχτεί. Βέβαια όπως βλέπετε από τις φωτογραφίες από το διαγωνισμό ομορφιάς, εκτός του ότι έχει αλλάξει την οδοντοστοιχία της, η ίδια έχει προβεί και σε επέμβαση στη μύτη της.

«Έχω κάνει μπότοξ, κάνω κατά καιρούς μπότοξ. Σιγά τα αυγά. Επίσης είναι μια ερώτηση παγίδα. Αν δεν κάνεις μπότοξ σου λένε πώς έχει γίνει αυτή έτσι. Αν κάνεις μπότοξ σου λένε ε σιγά η μποτοξαρισμένη. Οπότε ναι κάνω κατά καιρούς αλλά η αλήθεια είναι ότι είναι μια προσωρινή μικρή νίκη, ενάντια στο αναπόφευκτο γήρας, που τείνει να γίνει φίλος μου» έχει δηλώσει η Κάτια Ζυγούλη.

Related posts

Συγκίνησε η Μαρίνα Σάττι: “Πριν ανέβω στη σκηνή της Eurovision, αυτό θα κάνω”

Γιάννης Ευαγγελίδης: «Απογοητεύτηκα στο “Καλημέρα Ζωή”, έφυγα και έγινα τραγουδιστής στα σκυλάδικα»

Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε: Τα «γυρίζει» ο Δημήτρης Παπανώτας για Κασσελάκη και ΣΥΡΙΖΑ